• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesi sonrası

D

aha erken işte keşke kan vermeseydin boşuna ben geçen ayki adet günüme kadar bekliycem 6 sına kadar sabredebilirsem bide adet olmazsam tabi
Normal de iğnenin 14. Gününden sonra adet olunuyor diyorlar bende onu bekliycem alt karın bölgem şiş

Normal de iğnenin 14. Gününden sonra adet olunuyor diyorlar bende onu bekliycem alt karın bölgem şiş
Bugün kaçıncı gününüz aceba. Bende dün 14. Günde kaset test yaptım negatif. Bugün 15. Günüm adet olmadım daha bekliyorum

Bugün kaçıncı gününüz aceba. Bende dün 14. Günde kaset test yaptım negatif. Bugün 15. Günüm adet olmadım daha bekliyorum
Ben bugün 12.guj oluyor iğneyi yaptirdigim günle beraber erkekn gebelik neden yapmadınız onda daha net sonuç alırsınız

Valla ben avox marka yaptım tertemiz tek çizgi çıktı 🤣 yarın 14.gun kan veririm varsa vardiri yoksa yoktur içindeki kagiti okuduğumda 25ml olucuyormus benim değerim o kadar çok yukselmemistirki
Hiç belli olmuyor belirti yaşayıp hamile olmayan da var.. hiç belirtisi olmayıp hamile olan da

Valla ben avox marka yaptım tertemiz tek çizgi çıktı 🤣 yarın 14.gun kan veririm varsa vardiri yoksa yoktur içindeki kagiti okuduğumda 25ml olucuyormus benim değerim o kadar çok yukselmemistirki
Siz iğneden sonra hangi günleri değerlendirmiştiniz.. ben iğneyi 14 nisanda vuruldum 15. Nisan akşamı ve 16 Nisan akşamı ilişki oldu.. tutmadı büyük ihtimalle.. bende daha adet olmadım kan vericem bugün bakalım ya

Siz iğneden sonra hangi günleri değerlendirmiştiniz.. ben iğneyi 14 nisanda vuruldum 15. Nisan akşamı ve 16 Nisan akşamı ilişki oldu.. tutmadı büyük ihtimalle.. bende daha adet olmadım kan vericem bugün bakalım ya
Ben 17nisanda vuruldum öğün akşamı ertesi gün ve diğer gün değerlendirdim ama adet de yok bekliyorm

Nasip bakalım pek umudum yok.. daha önce de iğneden sonra 18. Gün olmuştum adet ama o zaman karın ağrısı vs çok yaşamıştım.. şuan hiç belirti yok karnımda şişlik var az
Karının benimde sis ya hemde çok alt karın bölgesi göbek deliğinin alt taraflari

Back
X