- 7 Eylül 2024
- 36
- 5
- 32
-
- Konu Sahibi kutupyildizi123
Yazarım tabiİnan hiç bilmiyorum bende. O yüzden keşke olumlu yada olumsuz sonuçlar alanlar görse cvp verse. Test yapınca buraya yazar mısın canım. Güzel haber vermen için dua ediyorum
merhaba vanım ben bugün adet oldum maalesef iğne işe yaramadı umarım sen gebe kalırsın bu ay..Yazarım tabi
merhaba vanım ben bugün adet oldum maalesef iğne işe yaramadı umarım sen gebe kalırsın bu ay..
Hakkında hayırlısı olsun inşallah canım. Bi sonraki ay inşallah. Benim bugün 6.gunu .. kasiklarimda ve belimde ağrı oluyor gaz sancısı gibi. Gogus hassasiyeti. Ama dediğim gibi seffaf yumurta aki gibi akıntı olmadığı için hiç umudum yok. Bu ay tutmazsa yumurtlama testi alıp evde takıp edicemmerhaba vanım ben bugün adet oldum maalesef iğne işe yaramadı umarım sen gebe kalırsın bu ay..
Akıntı bende de olmadı bıktım artık yaHakkında hayırlısı olsun inşallah canım. Bi sonraki ay inşallah. Benim bugün 6.gunu .. kasiklarimda ve belimde ağrı oluyor gaz sancısı gibi. Gogus hassasiyeti. Ama dediğim gibi seffaf yumurta aki gibi akıntı olmadığı için hiç umudum yok. Bu ay tutmazsa yumurtlama testi alıp evde takıp edicem
Çocuğun var mı başka canımAkıntı bende de olmadı bıktım artık ya
HayırÇocuğun var mı başka canım
Sonucunuz ne olduHakkında hayırlısı olsun inşallah canım. Bi sonraki ay inşallah. Benim bugün 6.gunu .. kasiklarimda ve belimde ağrı oluyor gaz sancısı gibi. Gogus hassasiyeti. Ama dediğim gibi seffaf yumurta aki gibi akıntı olmadığı için hiç umudum yok. Bu ay tutmazsa yumurtlama testi alıp evde takıp edicem
Merhaba benimde 6. Gün iğneden sonra ve benimde akıntı yok belim ağrıyor sadeceHakkında hayırlısı olsun inşallah canım. Bi sonraki ay inşallah. Benim bugün 6.gunu .. kasiklarimda ve belimde ağrı oluyor gaz sancısı gibi. Gogus hassasiyeti. Ama dediğim gibi seffaf yumurta aki gibi akıntı olmadığı için hiç umudum yok. Bu ay tutmazsa yumurtlama testi alıp evde takıp edicem
Canım bugün 14.gunumdu erken gebelik testi yaptım maalesef negatif çıktıMerhaba benimde 6. Gün iğneden sonra ve benimde akıntı yok belim ağrıyor sadece
İdrar testi yaptım tek çizgi maalesef iğnenin etkisi geçmiş oluyor herhalde umarım pozitife döner
Bugün 14.gun sabah erken gebelik testi yaptım negatif çıktıSonucunuz ne oldu
Sonucunuz ne oldu
Allah kucaklarımızı boş bırakmasın üzülmeyin her nasip vaktine esirdir sizin ilk iğne deneyiminizmiydi bu benim 3. Bunda tutar inşallahCanım bugün 14.gunumdu erken gebelik testi yaptım maalesef negatif çıktı
5 yaşında oğlum var canım. İkinciye istiyorum. 5 yıl aradan sonra ilk kez kullandım iğneyi. Oğluma hamile kalmak içinde aynı tedaviyi gördümAllah kucaklarımızı boş bırakmasın üzülmeyin her nasip vaktine esirdir sizin ilk iğne deneyiminizmiydi bu benim 3. Bunda tutar inşallah
Allah bağışlasın hayırlısıyla inşallah ikinci de olur5 yaşında oğlum var canım. İkinciye istiyorum. 5 yıl aradan sonra ilk kez kullandım iğneyi. Oğluma hamile kalmak içinde aynı tedaviyi gördüm
Uyku ilk belirtimdi. Yorgunluk ama hemen gün içinde uykuya dalmıştim. Eşim celik kapıyı açmış yanıma gelmiş 2dk içinde hiç duymadım nasıl uykuya daldiysam. Yorgun yada uykusuz değildim. Öyle hamile olduğumu anlamıştımAllah bağışlasın hayırlısıyla inşallah ikinci de oluroğlunuza hamile kaldığınızda belirtileriniz nelerdi
Anladım evde test yaptım hep negatif cuma günü kan vereceğim ama sonuç belli sanırım tutmadıUyku ilk belirtimdi. Yorgunluk ama hemen gün içinde uykuya dalmıştim. Eşim celik kapıyı açmış yanıma gelmiş 2dk içinde hiç duymadım nasıl uykuya daldiysam. Yorgun yada uykusuz değildim. Öyle hamile olduğumu anlamıştım
Hakkında hayırlısı olsun inşallah canımAnladım evde test yaptım hep negatif cuma günü kan vereceğim ama sonuç belli sanırım tutmadı