- 13 Kasım 2023
- 189
- 32
- 23
Yaptim canim kocaman negatifTest yaptın mı canım
Sen verdin mi kan canimGerçekten mi
Benim iğneden sonraki 26. Günüm test evde 2 gün önce yine negatifti
Ama sabaha kadar adet olmazsam kan vericem sabah nasipse inşallah sen test yaptın mı canım
Bugün verdim ama 2 gündür peçeti bastırdığımda farkettiğim çok açık kahve lekelenme varSen verdin mi kan canim
Sonuc ne canim. Benim de oyle oldu peceteye geldi ertesi gun acilmaya basladi sonrasi ztn adet oldimBugün verdim ama 2 gündür peçeti bastırdığımda farkettiğim çok açık kahve lekelenme var
Kan negatif canım leke var hala artmadı ama adet başlicak artık mecburSonuc ne canim. Benim de oyle oldu peceteye geldi ertesi gun acilmaya basladi sonrasi ztn adet oldim
Bunu iğneden kac gun sonra yaptiniz acaba ?Günaydın canım benim test hala silik pozitif fotoda açık duuryor ama bildiğim pembe takip edeceğim bakalım nasipse ne zman negatife döncek sonrada inşallah pozitif görürüm görürz amiiiiiiiiiiiiiinnnnnn amiiiiiiiiiiiiiinnnnnn amiiiiiiiiiiiiiinnnnnn
Okurken cok merak ettim adet oldunuz mu yoksa bebişiniz varmı heycanlı heycanli okudum sonuce ne olcak diye :)Kan negatif canım leke var hala artmadı ama adet başlicak artık mecbur
Olmadiysada her ay yeni bir umut insallah en kisa zamanda rabbim gonlunuzdekini hayırlı kılıp size nasip ederOkurken cok merak ettim adet oldunuz mu yoksa bebişiniz varmı heycanlı heycanli okudum sonuce ne olcak diye :)
Valla canım iğneden sonra 2 gün üst üste değerlendirdik ama nasip değilmiş hamile değilim 32. Gün ama adet te başlamıuor Dr. Tarlusal iç dedi alıp içicem artıkOkurken cok merak ettim adet oldunuz mu yoksa bebişiniz varmı heycanlı heycanli okudum sonuce ne olcak diye :)
Hayirlisi olsun insallah ben saldim artik kqfa dinlocem azKan negatif canım leke var hala artmadı ama adet başlicak artık mecbur
Benim şu and 2 gündür kan pıhtıları şeklinde başladıHayirlisi olsun insallah ben saldim artik kqfa dinlocem az
Hamile kaldiniz mi acaba insallahEvet sabretmek gerek çünkü bu gün böyle olunca içimde umut oldu bir an sonra da iğne etkisi die kafam daha çok yoruldu inş hepimiz için güzel sonuçlar alırız belirtiler 2 gündür var daha öncesinde benim de yoktu
Merhaba benimde bugün 8.günüm şiddetli bel ağrısı dışında hiçbir ağrım yok birkaç defa minik batmalar oluyo kasığımda sadece ilk günler hiç bişey yoktuMerhaba. Sizin ağrınız var mı acaba. Benimde 7. Günüm hiç belirtim yok acaba etkisi olmadı mı ki diye düşünmeye başladım