• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık çatlatma iğnesi sonrası

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin canımm inşallah. İnanır mısınız, hiç bir belirti yok. Ne ağrı ne sızı ne hassasiyet. midem biraz bulanıyor gibi oluyor 10-15 gündür oda Glukofen kullanıyorum o yapıyor olabilir.
Bende zor dayanıyorum test yapmamak için. 8 mart sanki seneler sonraymış gibi. Ama çok ortasındayız tüm sonuçlar yanıltır. Sabredicez napalım. Belki bu haftanın ortasında bi kaç belirti bişey olur beklemedeyim. Okadar düşünüyorum ki vucudumu, acaba bi yerim ağırıyormu diye diye, şuan karnım ağırıyo gibi :olamaz: :KK45::KK45:
benim geçen ay 7. ve 8. günler de yaptığım testler negatif çıkmıştı herkesinki yalancı da olsa pozitif verirken bende o da yoktu zaten sonrası da negatifti regl oldum test yaparken bakmaya bile çekiniyorum nasıl bir hayal kırıklığı düşünün. karın ağrısı belirti diye yazmışlardı burda okumuştum ama inşallah öledir :) benimde sıfır belirtim var ama dün biraz yorgunluk ve hafif karın ağrısı gibi bişe oldu temizlik yaptım ona yoruyorum yani elde avuçta bişe yok yine :110:

Back