Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi sonrası

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence güzel bir değer. Sonuçta daha günün geçmedi inşallah katlanır canım. Kendini üzme inan tadını kalp atışını duyana kadar çıkaramıyorsun ama pozitif bir değer görmek çok kıymetli tebrik ederim sağlıkla kucağa alırsın inşallah
Teşekkür ederim canım benim, inşallah dediğin gibi katlanır, allahım en kısa zamanda sana da nasip etsin hayırlısıyla

Sevgili hanımlar,

Bu gün çatlatma iğnesinin tam 11. Günü ve idrar testim negatif silik çizgi bile yok. Umut yok mu bu ay? Gebelik olsa silik çizgi olurdu dimi? :KK43:

Sevgili hanımlar,

Bu gün çatlatma iğnesinin tam 11. Günü ve idrar testim negatif silik çizgi bile yok. Umut yok mu bu ay? Gebelik olsa silik çizgi olurdu dimi? :KK43:
Canım umut vermek ya da umut kesmek gibi olmasın ama daha iğnenin 12. Günü ancak kanda belli oluyor deniyor genelde sanırım erken yapmışsın testi inşallah vardır üzülme

Kızlar birsey sorucam size Beta hcg cumartesi gunu yani 9. Gunu 1,19 du bugun 2,30 olmus çatlatma iğnesınden sonra 12. Gun sizce gebelik oluşmuş olabılır mı?bıliyorum 2,30 pozıtıf degıl

merhaba kızlar bi konuda bana yardımcı olur musunuz? çatlatma iğnesi oldum 11. gün dayanamadım test yaptım 2.öizgi silik çıktı 2 gün sonra yıne yaptı m 2.çizgiden eser yoktu.buguiün 16.günüm yüm sivilce dolu adet günüme 6 gün var 2 ekimde olacağım. bugün hatta az önce çok açık bi pembe leke geldi daha önce böyle bi renkle hiç karşılaşmadım karın bölgemde ve kasıklarımda iğne batması oluyor sizce nedir bu ?

merhaba kızlar bi konuda bana yardımcı olur musunuz? çatlatma iğnesi oldum 11. gün dayanamadım test yaptım 2.öizgi silik çıktı 2 gün sonra yıne yaptı m 2.çizgiden eser yoktu.buguiün 16.günüm yüm sivilce dolu adet günüme 6 gün var 2 ekimde olacağım. bugün hatta az önce çok açık bi pembe leke geldi daha önce böyle bi renkle hiç karşılaşmadım karın bölgemde ve kasıklarımda iğne batması oluyor sizce nedir bu ?
Tatlım kan tahlili yaptır istersen için rahat eder

Merakımdan soruyorum çatlama iğnesi olanlar yumırtalığı çatlamayanlar mı yani adet olamayanlar mı? Benim 14.44 büyüklüğünde bi yumırtalığım gelişmiş 31 günde bir adrt oluyorum bugün adetimin 15. Günü 14.44 normal mi sizce

ne yaptınız inşallah güzel haberler verirsiniz

bugün çatlatma iğnesi oldun 18mm dedi yumurtan
tek yumurta gelişmiş oda sağlıklı iyi dedi
şimdi ilişkileri düzenli tutup beklemek kalıyor
öncesinde klomen ve yumurta büyütücü iğne kullandım

Merakımdan soruyorum çatlama iğnesi olanlar yumırtalığı çatlamayanlar mı yani adet olamayanlar mı? Benim 14.44 büyüklüğünde bi yumırtalığım gelişmiş 31 günde bir adrt oluyorum bugün adetimin 15. Günü 14.44 normal mi sizce
canm 14.44 hiç büyümemş gbi birşey 18 ve 30 mm arası çatlatma iğnesi yapılıyor dye biliyrm bnm dr öyle demişti bak benm klomen ile 6. günü 19 mm idi

canm 14.44 hiç büyümemş gbi birşey 18 ve 30 mm arası çatlatma iğnesi yapılıyor dye biliyrm bnm dr öyle demişti bak benm klomen ile 6. günü 19 mm idi
Salı günü 14.44 mm di canım cuma tekrar çağırdı doktor yumurtam 20.04 oldu doktor normal büyümesi dedi 31 günde adet olduğm için cumartesi pazar çatlar dedi cuma akşamı akıntım geldi cumartesi sabah denedik pazarıda değerlendirdik salı veya çarşamba tekrar gidicez çatlamış mı diye bakıcak doktor

Arkadaşlar elimde menogon igne var isteyene uygun fiyata veririm

X