emosscaa Hoşgeldin Can Oğlum ❤️🤰 Kayıtlı Üye 24 Haziran 2020 1.642 3.427 83 27 24 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi emosscaa #1 Bugün çatlatma iğnemi vurundum ve daha yeniki yaptığım ovülasyon testinde pik gördüm sizce bugün ilişkiye girmelimiyim Eklentiler EA197F79-51B9-40DA-A8EF-D5DE2CC4520E.webp 64,8 KB · Görüntüleme: 30
Bugün çatlatma iğnemi vurundum ve daha yeniki yaptığım ovülasyon testinde pik gördüm sizce bugün ilişkiye girmelimiyim
merve consume obey die Pro Üye 13 Ocak 2020 45.250 En iyi cevaplar 2 171.710 598 33 24 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi emosscaa #2 Girme doktorun dediği saatte gir. İğnede bi ton hormon var bu testi geçersiz kılar. Zaten yumurtlama olurken ağrın olacak.
Girme doktorun dediği saatte gir. İğnede bi ton hormon var bu testi geçersiz kılar. Zaten yumurtlama olurken ağrın olacak.
S sedef0 A.H.I.S.K.A Kayıtlı Üye 17 Ocak 2017 618 385 53 24 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi emosscaa #3 Bende iğne kullandım bu ay ve yumurtlama da ağrı olmadı mesela.herzaman olmuyor ağrı ama ben sizin yerinizde olsam garanti olsun diye bugünde ilişkiye girerim.sprem içeride hazır olur.
Bende iğne kullandım bu ay ve yumurtlama da ağrı olmadı mesela.herzaman olmuyor ağrı ama ben sizin yerinizde olsam garanti olsun diye bugünde ilişkiye girerim.sprem içeride hazır olur.
S sedef0 A.H.I.S.K.A Kayıtlı Üye 17 Ocak 2017 618 385 53 24 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi emosscaa #4 Bu test pik değil henüz t bin c den koyu olması lazım ama yarın pik zamaniniz tekrar yaparsanız yarın görüceksiniz.
Bu test pik değil henüz t bin c den koyu olması lazım ama yarın pik zamaniniz tekrar yaparsanız yarın görüceksiniz.
emosscaa Hoşgeldin Can Oğlum ❤️🤰 Kayıtlı Üye 24 Haziran 2020 1.642 3.427 83 27 25 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi emosscaa #5 Merve .!.: Girme doktorun dediği saatte gir. İğnede bi ton hormon var bu testi geçersiz kılar. Zaten yumurtlama olurken ağrın olacak. Genişletmek için tıkla... Merve .!.: Girme doktorun dediği saatte gir. İğnede bi ton hormon var bu testi geçersiz kılar. Zaten yumurtlama olurken ağrın olacak. Genişletmek için tıkla... Yok kuzum yapmadık zaten bugün olacak inşallah tutar allahın izniyle dualarınıza talibim
Merve .!.: Girme doktorun dediği saatte gir. İğnede bi ton hormon var bu testi geçersiz kılar. Zaten yumurtlama olurken ağrın olacak. Genişletmek için tıkla... Merve .!.: Girme doktorun dediği saatte gir. İğnede bi ton hormon var bu testi geçersiz kılar. Zaten yumurtlama olurken ağrın olacak. Genişletmek için tıkla... Yok kuzum yapmadık zaten bugün olacak inşallah tutar allahın izniyle dualarınıza talibim
emosscaa Hoşgeldin Can Oğlum ❤️🤰 Kayıtlı Üye 24 Haziran 2020 1.642 3.427 83 27 25 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi emosscaa #6 sedef0 .!.: Bu test pik değil henüz t bin c den koyu olması lazım ama yarın pik zamaniniz tekrar yaparsanız yarın görüceksiniz. Genişletmek için tıkla... Bugün bi değerlendirecez bakalım kuzum inşallah allahın izniyle tutar dualarınıza talibim
sedef0 .!.: Bu test pik değil henüz t bin c den koyu olması lazım ama yarın pik zamaniniz tekrar yaparsanız yarın görüceksiniz. Genişletmek için tıkla... Bugün bi değerlendirecez bakalım kuzum inşallah allahın izniyle tutar dualarınıza talibim
merve consume obey die Pro Üye 13 Ocak 2020 45.250 En iyi cevaplar 2 171.710 598 33 25 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi emosscaa #7 GulYuzlumm .!.: Yok kuzum yapmadık zaten bugün olacak inşallah tutar allahın izniyle dualarınıza talibim Genişletmek için tıkla... Hadi bakalım inşallah gebe kalırsın.
GulYuzlumm .!.: Yok kuzum yapmadık zaten bugün olacak inşallah tutar allahın izniyle dualarınıza talibim Genişletmek için tıkla... Hadi bakalım inşallah gebe kalırsın.