• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi sonrası ovulasyon testi acilll bakarmısınız kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

emosscaa

Hoşgeldin Can Oğlum ❤️🤰
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2020
1.642
3.427
83
27
Bugün çatlatma iğnemi vurundum ve daha yeniki yaptığım ovülasyon testinde pik gördüm sizce bugün ilişkiye girmelimiyim🙄

Eklentiler

• EA197F79-51B9-40DA-A8EF-D5DE2CC4520E.webp
    EA197F79-51B9-40DA-A8EF-D5DE2CC4520E.webp
    64,8 KB · Görüntüleme: 27
Girme doktorun dediği saatte gir. İğnede bi ton hormon var bu testi geçersiz kılar. Zaten yumurtlama olurken ağrın olacak.

Bende iğne kullandım bu ay ve yumurtlama da ağrı olmadı mesela.herzaman olmuyor ağrı ama ben sizin yerinizde olsam garanti olsun diye bugünde ilişkiye girerim.sprem içeride hazır olur.

Bu test pik değil henüz t bin c den koyu olması lazım ama yarın pik zamaniniz tekrar yaparsanız yarın görüceksiniz.

Girme doktorun dediği saatte gir. İğnede bi ton hormon var bu testi geçersiz kılar. Zaten yumurtlama olurken ağrın olacak.
Yok kuzum yapmadık zaten bugün olacak inşallah tutar allahın izniyle dualarınıza talibim❤️

Bu test pik değil henüz t bin c den koyu olması lazım ama yarın pik zamaniniz tekrar yaparsanız yarın görüceksiniz.
Bugün bi değerlendirecez bakalım kuzum inşallah allahın izniyle tutar dualarınıza talibim ❤️🌸

Back
X