• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi sonrasi ilişki

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

aycaftr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2014
153
49
98
42
Arkadaşlar iyi akşamlar bugün akşam 8 de çatlatma iğnemi oldum .doktor bu akşam yarin akşam cumartesi yani 3 gün üst üste ilişki önerdi.bazi topiklerde de okudum 36 saat sonra yumurta çatlamaya başliyormuş .yani cumartesi saat 8 de 36 saat oluyor .esim sperm tedavisi gòrdü.acaba diyorum sperm kalitesi düşermi .bu konuda deneyimli olan arkadaşlar yardim edebilirmi.yani doktorumda çok konuşmuyor

Cumartesi saat 8 den sonrami değerlendirmem gerekiyor?bazi topiklerde okudum iğnenin vurulduğu gün ilişki önerilmiyor

Cumartesi saat 8 den sonrami değerlendirmem gerekiyor?bazi topiklerde okudum iğnenin vurulduğu gün ilişki önerilmiyor
Arkadaşlar iyi akşamlar bugün akşam 8 de çatlatma iğnemi oldum .doktor bu akşam yarin akşam cumartesi yani 3 gün üst üste ilişki önerdi.bazi topiklerde de okudum 36 saat sonra yumurta çatlamaya başliyormuş .yani cumartesi saat 8 de 36 saat oluyor .esim sperm tedavisi gòrdü.acaba diyorum sperm kalitesi düşermi .bu konuda deneyimli olan arkadaşlar yardim edebilirmi.yani doktorumda çok konuşmuyor
canım merhaba bende 13 aralıkta vuruldum dr 36 sa sonra kesin ilişki dedi saatini kaçırmamız gerektiğini söyledi ve diğer 2 günde ilişki dedi üst üste yani 3 gün üst üste. sonraki günerde gün aşırı olcak rabbim hakkımızda hayırlısını versin sen ne durumdasın benim belim çok agrıyor başka bir belirti yok

Back