Çatlatma iğnesi sonrası grip

esnrcn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2023
72
9
21
Merhabalar çatlatma iğnesi yaptırdım beşinci gün bugün grip oldum bu durumu yaşayanlar var mı ne yapmalıyım ilaç kullanmak istemiyorum eğer hamileysem zararı olur diye yardım eder misiniz

Merhabalar çatlatma iğnesi yaptırdım beşinci gün bugün grip oldum bu durumu yaşayanlar var mı ne yapmalıyım ilaç kullanmak istemiyorum eğer hamileysem zararı olur diye yardım eder misiniz
Benimde 5. Günüm cumartesi günü yaptım iğneyi ve çok kötü gribim aynı şekilde ilaç kullanmaya korkuyorum ben doktoruma soracam bence sizde sorun

Yumurtalık ağrınız varmı? Benim sol tarafım çok ağrıyo iğneyi yaptığım yer

Yumurtalık ağrınız varmı? Benim sol tarafım çok ağrıyo iğneyi yaptığım yer
Ben sağ tarafımdan yapmıştım iğneyi her iki tarafda da yumurtalarım oluşmuş ve çatlamıştı ama sol kasık ağrım oluyor her zaman belim ağrıyor bugün çok hafifledi ara ara oluyor ağrılarım grip olmak beni etkiledi biraz yataktan kalkamıyorum baş ağrım oluyor

Benimde 5. Günüm cumartesi günü yaptım iğneyi ve çok kötü gribim aynı şekilde ilaç kullanmaya korkuyorum ben doktoruma soracam bence sizde sorun
Ben doktoruma sordum aferin ilacını kullanabilirsin çok çok kötü olursam dedi ama ben yinede kullanmak istemedim turşu suyu ve tavuk suyu ile bugun biraz hafifledi çok şükür

Merhaba Test yaptınız mı çok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…