Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde 5. Günüm cumartesi günü yaptım iğneyi ve çok kötü gribim aynı şekilde ilaç kullanmaya korkuyorum ben doktoruma soracam bence sizde sorunMerhabalar çatlatma iğnesi yaptırdım beşinci gün bugün grip oldum bu durumu yaşayanlar var mı ne yapmalıyım ilaç kullanmak istemiyorum eğer hamileysem zararı olur diye yardım eder misiniz
Yumurtalık ağrınız varmı? Benim sol tarafım çok ağrıyo iğneyi yaptığım yerMerhabalar çatlatma iğnesi yaptırdım beşinci gün bugün grip oldum bu durumu yaşayanlar var mı ne yapmalıyım ilaç kullanmak istemiyorum eğer hamileysem zararı olur diye yardım eder misiniz
Ben sağ tarafımdan yapmıştım iğneyi her iki tarafda da yumurtalarım oluşmuş ve çatlamıştı ama sol kasık ağrım oluyor her zaman belim ağrıyor bugün çok hafifledi ara ara oluyor ağrılarım grip olmak beni etkiledi biraz yataktan kalkamıyorum baş ağrım oluyorYumurtalık ağrınız varmı? Benim sol tarafım çok ağrıyo iğneyi yaptığım yer
Ben doktoruma sordum aferin ilacını kullanabilirsin çok çok kötü olursam dedi ama ben yinede kullanmak istemedim turşu suyu ve tavuk suyu ile bugun biraz hafifledi çok şükürBenimde 5. Günüm cumartesi günü yaptım iğneyi ve çok kötü gribim aynı şekilde ilaç kullanmaya korkuyorum ben doktoruma soracam bence sizde sorun
Turşu suyu iyi geliyo muBen doktoruma sordum aferin ilacını kullanabilirsin çok çok kötü olursam dedi ama ben yinede kullanmak istemedim turşu suyu ve tavuk suyu ile bugun biraz hafifledi çok şükür
Evet yarım çay bardağı gece yatmadan içtim bugün daha rahatımTurşu suyu iyi geliyo mu
Merhaba Test yaptınız mı çok merak ediyorumBen sağ tarafımdan yapmıştım iğneyi her iki tarafda da yumurtalarım oluşmuş ve çatlamıştı ama sol kasık ağrım oluyor her zaman belim ağrıyor bugün çok hafifledi ara ara oluyor ağrılarım grip olmak beni etkiledi biraz yataktan kalkamıyorum baş ağrım oluyor
Acaba en erken ne zaman test yapılır ben çok sabırsızlanıyorumMerhaba Test yaptınız mı çok merak ediyorum
12 gün diye biliyorum en erkenAcaba en erken ne zaman test yapılır ben çok sabırsızlanıyorum
Anladım12 gün diye biliyorum en erken
İnşallah olur kaçıncı gününüz bugünAnladım
Hayırlısıyla inşallah iğneyi yaptığım günü sayarsam 8İnşallah olur kaçıncı gününüz bugün
Az kalmış inşallah benim de 10. GünümHayırlısıyla inşallah iğneyi yaptığım günü sayarsam 8
Kusura bakmayın görmedim 13. Günüm yarın kan vericem inşallahAcaba en erken ne zaman test yapılır ben çok sabırsızlanıyorum
Sıkıntı değil hayırlı sonuçlar alırsın inşallahKusura bakmayın görmedim 13. Günüm yarın kan vericem inşallah
İnşallah siz test yaptınız mıSıkıntı değil hayırlı sonuçlar alırsın inşallah