Merhaba ben 17 temmuzda çatlatma iğnesi oldum sonra 36. Saatı degerlendırdık bugun reglıme 4 gün var erken gebelik testi yaptım ve bu sekılde hemen sılık cıktı 2-3 dk ıcınde kokruyorum yoktur yıne dıye heveslenmek ıstemıyorum yardımcı olur musunuz ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İğnenin etkisi artık geçmiştir diye düşünmek istiyorum 10 gün derlerdi umarım hamilesindir imkanın varsa bence kanda ver çok heyecanlıMerhaba ben 17 temmuzda çatlatma iğnesi oldum sonra 36. Saatı degerlendırdık bugun reglıme 4 gün var erken gebelik testi yaptım ve bu sekılde hemen sılık cıktı 2-3 dk ıcınde kokruyorum yoktur yıne dıye heveslenmek ıstemıyorum yardımcı olur musunuz ?
Merhaba, benim 11 gün sürmüştü iğne etkisi. Düzenli yapmaya devam edin inşallah tutmuşturMerhaba ben 17 temmuzda çatlatma iğnesi oldum sonra 36. Saatı degerlendırdık bugun reglıme 4 gün var erken gebelik testi yaptım ve bu sekılde hemen sılık cıktı 2-3 dk ıcınde kokruyorum yoktur yıne dıye heveslenmek ıstemıyorum yardımcı olur musunuz ?
İnşallah yaMerhaba, benim 11 gün sürmüştü iğne etkisi. Düzenli yapmaya devam edin inşallah tutmuştur
İğnenin etkisi artık geçmiştir diye düşünmek istiyorum 10 gün derlerdi umarım hamilesindir imkanın varsa bence kanda ver çok heyecanlı![]()
Verecem haber verırım inşallah vardırBence gebelik var kan verin
Bence gebelik var kan verin
İnşallah hayırlı haber alırsınızBenim de 3 günüm var test yapmak için catlatma iğnesi yaptım bende
Haber verıcemRabbimin izni ile vardır güzel haberlerinizi bekliyoruz
Amin canımİnşallah hayırlı haber alırsınız
Test yapın ben yaptım ıyıkıde yapmısım dun kan verdım beta 44 cıktıAynı gün iğne olmuşuz inşallah pozitiftir sonucunuz ben negatif göreceğim korkusu ile yapmadım adeti beklemek istiyorum. Acaba sizde hiç kaşık ağrısı oldu mu benim ara ara kaşık ağrım var test yapsam mı bilemedim
Sizin adınıza çok sevindimTest yapın ben yaptım ıyıkıde yapmısım dun kan verdım beta 44 cıktıinşallah sızınde pozıtıftır
![]()
Arkadaşlar aranıza yeni katıldım bir konuda görüşlerine ihtiyacım var. 21 Temmuz iğne yaptırdım. Dün adet günümdü olmadım arada düzensiz olabiliyor. İğne gününü saymazsam 10. Gün bugün erken gebelik testi yaptım hayalet gibi bişey var sizce gebelik varmıdır ? Benim resimdeMerhaba ben 17 temmuzda çatlatma iğnesi oldum sonra 36. Saatı degerlendırdık bugun reglıme 4 gün var erken gebelik testi yaptım ve bu sekılde hemen sılık cıktı 2-3 dk ıcınde kokruyorum yoktur yıne dıye heveslenmek ıstemıyorum yardımcı olur musunuz ?
Bence var gibi duruyor cubku 10 gün olmuş inşallah Rabbım kucağınızı doldursun. Benim bugün 8. Gün tamamen silindi artikArkadaşlar aranıza yeni katıldım bir konuda görüşlerine ihtiyacım var. 21 Temmuz iğne yaptırdım. Dün adet günümdü olmadım arada düzensiz olabiliyor. İğne gününü saymazsam 10. Gün bugün erken gebelik testi yaptım hayalet gibi bişey var sizce gebelik varmıdır ? Benim resimde Eki Görüntüle 3279877