Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok iyi olması gereken artış bu bize de diğer ay nasip olur inşallahBu şekilde iki katına çıkmış
Ben 6 aydır denedim bu ay artık dedim salıyorum nasibi bu aymis Çarşamba tekrar kontrol kanı hepimize sağlıkla inşallahÇok iyi olması gereken artış bu bize de diğer ay nasip olur inşallah
Bilemiyorum ki bence yine de 14. Günü beklemeniz daha sağlıklı olucakSelam kızlar bende 26 kasımda çatlatma iğnesi oldum o günden itibaren cuma gününe kadar gebelik testi silikken yani iğne etkisi nezaman silinecek diye takip ediyordum iğnenin 5.günü ve bugün 6.günüydü gebelik testi negatif sorum şu iğne etkisi bu kadar çabuk mu geçer kafam çok karıştı burada 10.12.güne kadar pozitif çıkar diyorlar benim neden çıkmıyor iğne mi etki etmedi acaba
Bir daha test yaptınız mı aynı gün çatlatma iğnesi yapmışız 8. Gündeyiz şuanda benim erken gebelik testim halen silikde olsa pozitif ovulasyon testi yaptım dün de ilaç vücuttan atıldı sanırım çatladığını gösteren ikinci çizgim de artık silik sizde son durum neSelam kızlar bende 26 kasımda çatlatma iğnesi oldum o günden itibaren cuma gününe kadar gebelik testi silikken yani iğne etkisi nezaman silinecek diye takip ediyordum iğnenin 5.günü ve bugün 6.günüydü gebelik testi negatif sorum şu iğne etkisi bu kadar çabuk mu geçer kafam çok karıştı burada 10.12.güne kadar pozitif çıkar diyorlar benim neden çıkmıyor iğne mi etki etmedi acaba
Benim ovalüsyon da iğne yaptığım Salı günü ve ertesi gün çok koyuydu perşembe günü silikleşti gebelik testi de anlam veremedim iğneden hemen sonraki gün kaset testte çok çok silik çıktı iğnenin 5.gününe kadar silikti 5.6.günü negatif çıktı iki gündür yine silik çıkıyor ki aynı markayla yaptım hep anlam veremedim OyüzdenBir daha test yaptınız mı aynı gün çatlatma iğnesi yapmışız 8. Gündeyiz şuanda benim erken gebelik testim halen silikde olsa pozitif ovulasyon testi yaptım dün de ilaç vücuttan atıldı sanırım çatladığını gösteren ikinci çizgim de artık silik sizde son durum ne
Anladım sürekli yapıp umutlanmakta istemiyorum o yüzden bugün erken gebelik denedim birde pazar günü bakacağım sonrası zaten 10 Aralık'ta adette olmam lazım doktorumda test vericeksin demişti hayırlısı olsunBenim ovalüsyon da iğne yaptığım Salı günü ve ertesi gün çok koyuydu perşembe günü silikleşti gebelik testi de anlam veremedim iğneden hemen sonraki gün kaset testte çok çok silik çıktı iğnenin 5.gününe kadar silikti 5.6.günü negatif çıktı iki gündür yine silik çıkıyor ki aynı markayla yaptım hep anlam veremedim Oyüzden
Ben gebelik testinde görmeden kan vermeye karşıyım daha önce çok verdim belki ondan bilmiyorum artık hayırlısıAnladım sürekli yapıp umutlanmakta istemiyorum o yüzden bugün erken gebelik denedim birde pazar günü bakacağım sonrası zaten 10 Aralık'ta adette olmam lazım doktorumda test vericeksin demişti hayırlısı olsun
Dizinde göğüs uçlarınız halen acıyor mu benim iğnenin ilk zamanları nerdeyse hiç belirti olmadı 6-7.günğnde şişme kasık ağrısı olmaya başladı bugün yine kaset testi yaptım çok silik ama ikinci çizgi vardı tam kafayı yemeklik sizde son durum neBen gebelik testinde görmeden kan vermeye karşıyım daha önce çok verdim belki ondan bilmiyorum artık hayırlısı
Canım benim hiç belirtim olmadı bugün 9.günüm yani göğüs ucum falan agrımadı adet döneminde olurdu ama iğneden dolayımı bilmiyorum sıfır belirtiDizinde göğüs uçlarınız halen acıyor mu benim iğnenin ilk zamanları nerdeyse hiç belirti olmadı 6-7.günğnde şişme kasık ağrısı olmaya başladı bugün yine kaset testi yaptım çok silik ama ikinci çizgi vardı tam kafayı yemeklik sizde son durum ne
Benimde bugün 10. Günüm sabah hem erken gebelik testi hem kader yaptı. Kasette hemen çizgi çıktı silik tabi erken gebelikte çok çok silikti son hali nasıl oldu bilmiyorum çünkü yapıp 15 dk sonra evden çıktım eve geçince bakarım10.günde erken gebelikte çok daha silik çıktı pozitife döner mi böyle silik görüp pozitife dönen oldumu