- Konu Sahibi incirlikekim
İlk denemeniz mi sizin26 Ağustos gibi yapsan sonuç alabilirsin. Bende 11 Ağustosta oldum doktor bana 24-25 gibi kan tahlili yapabilirsin dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk denemeniz mi sizin26 Ağustos gibi yapsan sonuç alabilirsin. Bende 11 Ağustosta oldum doktor bana 24-25 gibi kan tahlili yapabilirsin dedi
İnşallah. Evet ilk denenmem sizin ?İlk denemeniz mi sizin
Ben dün dokuzuncu gün test yaptım. İlk etapta böyle sürekli çıktı ama akşama doğru kayboldu. Bugün onuncu günüm yarın artık test yapmaya başlayacağımİlk denemeniz mi sizin
İkinci denemem benimİnşallah. Evet ilk denenmem sizin ?
Çift çizgi mi oldu ilkBen dün dokuzuncu gün test yaptım. İlk etapta böyle sürekli çıktı ama akşama doğru kayboldu. Bugün onuncu günüm yarın artık test yapmaya başlayacağım
Evet ilk ikinci çizgi belliydi sonra görseldeki gibi oldu akşam. Bugünde test yapmadım iyice etkisi gitsin diyeÇift çizgi mi oldu ilk
Benim dün 10. Günümdü test yaptım direk negatif çıktı ilaç etkisi geçmiş demek oluyor dimi pozitif olması için erken dimiEvet ilk ikinci çizgi belliydi sonra görseldeki gibi oldu akşam. Bugünde test yapmadım iyice etkisi gitsin diye
Bilmiyorum ki benim 12. Gün bugün negatife döndü. 1-2 güne pozitife döner diye bekliyorumBenim dün 10. Günümdü test yaptım direk negatif çıktı ilaç etkisi geçmiş demek oluyor dimi pozitif olması için erken dimi
Benimde bugün iğne günüm hariç 13.günüm aşırı göğüs hassasiyetim var dokunamıyorum bile. Kasıklarıma gün içerisinde sıkça ağrı giriyor birde sanki covid olmuşum gibi her yerim dökülüyor. Ne zaman test yapmalıyım ben yaaKızlar selamlar benim bugün çatlatma iğnesi sonrası 14.günüm idrar testi yaptım negatif . Böyle olup sonradan pozitife dönen varmı ???
Hayırlı haberler inşallah cumartesi günü test yap dedi doktorum banaBilmiyorum ki benim 12. Gün bugün negatife döndü. 1-2 güne pozitife döner diye bekliyorum
Benimde bugün iğne günüm hariç 13.günüm aşırı göğüs hassasiyetim var dokunamıyorum bile. Kasıklarıma gün içerisinde sıkça ağrı giriyor birde sanki covid olmuşum gibi her yerim dökülüyor. Ne zaman test yapmalıyım ben yaa
10 u oldum bende bugün iğneyle beraber 14. GünüSizinle aynı galiba 12 sinde iğne oldunuz sizde
Benim 11 ve 12. Gün testlerim bu şekilde. Bugün 12. Günüm. Yarın tekrar test yapıp bi kan vereceğim cumartesi doktor kontrolüm varHayırlı haberler inşallah cumartesi günü test yap dedi doktorum bana
Yarın güzel haberlerinizi bekliyoruz inşallahBenim 11 ve 12. Gün testlerim bu şekilde. Bugün 12. Günüm. Yarın tekrar test yapıp bi kan vereceğim cumartesi doktor kontrolüm var
Benimde pazar test yapıcam bakalımYarın güzel haberlerinizi bekliyoruz inşallah
Benimde bugün iğne günüm hariç 13.günüm aşırı göğüs hassasiyetim var dokunamıyorum bile. Kasıklarıma gün içerisinde sıkça ağrı giriyor birde sanki covid olmuşum gibi her yerim dökülüyor. Ne zaman test yapmalıyım ben ya
Olmadı zaten test yaptım şimdi negatif hayalet çizgi bile yokValla benim 17.günde adetim geldi. Beklemeni tavsiye ederim . Adetim 3 gün geçmişti.heveslendim yine hüsran oldu . Bekleyebiliyosan bekle. İnşallah hamilesindir