• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi sonrası

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Mavilibulut

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2019
288
175
103
Merhaba hanımlar, uzatmadan konuya gireyim hemen, bu gün doktorum çatlatma iğnesi yaptı 22.5 mm idi yumurtam ama pko olduğum için bekleyip riske atmak istemedik yarın gece 12 de ilişki dedi AMA ben ovulasyon testi yaptım bu gün yukarıdaki iğneden hemen sonra yani saat 1 de, 2ci resimde az öncenin. Acaba yarın gece 12 yi mi beklemeliyim yoksa yarın öğle ikindi gibi olsa da olur mu bilenler bi yardım ederse çok sevinirim

Eklentiler

• IMG_20190430_004100.jpg
    IMG_20190430_004100.jpg
    50 KB · Görüntüleme: 128
Bu ilk ovulasyon teaistim ve ilk çatlatma deneyimim olduğu için tecrübeli olanlardan yardım bekliyorum :KK36:

Iğne saatinden itibaren 36 saat içerisinde çatlama işlemi gerçekleşmiş oluyor doktorlar ilişki saatini ona göre ayarlıyor ama derseniz ki ben değerlendirmek istiyorum bir sakıncası olmaz sanırım sperm belli bir süre vücutta yaşadığı için hazırda bulunmuş olur

Iğne saatinden itibaren 36 saat içerisinde çatlama işlemi gerçekleşmiş oluyor doktorlar ilişki saatini ona göre ayarlıyor ama derseniz ki ben değerlendirmek istiyorum bir sakıncası olmaz sanırım sperm belli bir süre vücutta yaşadığı için hazırda bulunmuş olur
Bu koyu çift çizgi çatladığı anlamına mı geliyo yoksa yumurta keseden çıktımı demek oluyo bu resimdeki olmuşmu sperm sayısınıda etkileyeceği için ilk ilişkide daha çok sperm olması daha büyük olasılık gerçi Rabbim ol dedikten sonra bir damla da yeter ama umut işte

doktorun söledigi saatte olsa daha iy olur cünku 36.saatte yumurta çatliyo ve en yüksek ihtimal o anda vardir

Bu koyu çift çizgi çatladığı anlamına mı geliyo yoksa yumurta keseden çıktımı demek oluyo bu resimdeki olmuşmu sperm sayısınıda etkileyeceği için ilk ilişkide daha çok sperm olması daha büyük olasılık gerçi Rabbim ol dedikten sonra bir damla da yeter ama umut işte
Evet normalde yumurta çatladığını gösteriyor ama eşitlik çok hafif bozulmuş 36 saati bekleseniz daha iyi olur bence

Merhaba hanımlar, uzatmadan konuya gireyim hemen, bu gün doktorum çatlatma iğnesi yaptı 22.5 mm idi yumurtam ama pko olduğum için bekleyip riske atmak istemedik yarın gece 12 de ilişki dedi AMA ben ovulasyon testi yaptım bu gün yukarıdaki iğneden hemen sonra yani saat 1 de, 2ci resimde az öncenin. Acaba yarın gece 12 yi mi beklemeliyim yoksa yarın öğle ikindi gibi olsa da olur mu bilenler bi yardım ederse çok sevinirim
Arkadaşlar çatlatma iğnesi nin etkisinden dolayı ovülasyon testi belli bir süre koyu çıkabilir benim 5-6 gün koyulduk devam etti iğne olduktan sonra ovülasyon testi kullanmayın boşuna olur bu konuyu bende araştırdım dr dediği zamanları dikkate alın

O zaman hiç riske atmayayım ya yarın geceyi bekliyim testte çift görünce aklım karıştı :oops:

Testte çift çizgi görmen normal canım doktorunun dediği saattede gir sonrasındada gir 1 defayla kalma bem ovulasyon takibi yaptıgım aylar yumurtlamayı ve peşinden gelen 3 günü daha değerlendirmiştim

Testte çift çizgi görmen normal canım doktorunun dediği saattede gir sonrasındada gir 1 defayla kalma bem ovulasyon takibi yaptıgım aylar yumurtlamayı ve peşinden gelen 3 günü daha değerlendirmiştim
Tamamdor doktor gün aşırı dedi ama bilemedim hergün olsa olmazmı ki acaba kalite ve sayı artıcı bişiler varmıki :KK64:

Çok şükür test yaptık değerleri iyi çıktı ama değerlendirmek adına sordum peki kürün detayı nedir
6-7 tane keçiboynuzunu yarım litre suyla kaynatıp sabah akşam aç karnına 1 bardak içecek eşiniz bu kadar. Ama değerler iyiyse eğer hiç gerek yok 3-4 günle sperm kalitesi düşmez bu yüzden buna ihtiyacınız yok bence

6-7 tane keçiboynuzunu yarım litre suyla kaynatıp sabah akşam aç karnına 1 bardak içecek eşiniz bu kadar. Ama değerler iyiyse eğer hiç gerek yok 3-4 günle sperm kalitesi düşmez bu yüzden buna ihtiyacınız yok bence
Biraz açık olacak ama doktor 1 er gün arayla salı perşembe cumartesi dedi ama ben ara vermeden değerlendirmek için demiştim keçiboynuzu hok ama pekmez içse olurmu acaba

Biraz açık olacak ama doktor 1 er gün arayla salı perşembe cumartesi dedi ama ben ara vermeden değerlendirmek için demiştim keçiboynuzu hok ama pekmez içse olurmu acaba

Bencede hergün değerlendirmeniz daha iyi olur. Keçiboynuzu pekmezide olur bence denemekte fayda var

Arkadaşlar merhaba benim de 2 tane yumurtam menogon iğne ile oluştu ve 4 mayıs cumartesi adetin 13. Günü günü çatlatma iğnesi oldum doktorum çok fazla bilgi vermedi ama 5-6 mayısta ilişki oldu ve sonra hep gün aşırı ilişki oldu. Ben bir yandan da ovulasyon testi yapıyorum o günden beri hiç pozitifi yakalayamayınca herhalde çatlamadı diye düşünmüştüm. Açıkçası umudumu da kesmiştim. 10 mayısta da doktorum istememesine rağmen ben kendi merakımdan progesteron testi yaptırdım bugün sonuç çıktı 24,45 ilk defa bu ay bu kadar yüksek bir sonuç görüyorum. Acaba progesteron testi mi hatalı yani yumurtlamadım mı yoksa ovulasyon testleri mi hatalı (predictor marka) kadam karıştı:s bilgisi olan varsa cevap verebilirse sevinirim:)

Back
X