- 20 Ağustos 2021
- 1.798
- 699
- Konu Sahibi melisaamelisaa
Kızlar çatlatma iğnesi olalı iki buçuk gün olacak neredeyse kasıklarımda bir şişkinlik ve basınç var. İlişki de de ağrı yaptı hissettim. Acaba yumurtam kistte ni dönüştü. Böyle yaşayan var mı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Her kes ağrı yazmış kendisi için. Benimki ağrıdan farklı basınç gibi bu yüzden kist mi büyüdü acaba diye telaşlandım. Birde ilişki ertesi günü bu basınç kaşık ağrısına döndü. Döllenmenin oluşacığının bir işareti olabilir miSuni yumurtlama yumurtalıklar suni uyarıldı. Olur böyle ağrı sızılar. Iğnede de hcg var o da kasık ağrısı yapıyor. Telaşlanmayın.
Öyle bi işaret olmuyor maalesef. Sabırla beklemelisiniz.Her kes ağrı yazmış kendisi için. Benimki ağrıdan farklı basınç gibi bu yüzden kist mi büyüdü acaba diye telaşlandım. Birde ilişki ertesi günü bu basınç kaşık ağrısına döndü. Döllenmenin oluşacığının bir işareti olabilir mi
Kızlar çatlatma iğnesi olalı iki buçuk gün olacak neredeyse kasıklarımda bir şişkinlik ve basınç var. İlişki de de ağrı yaptı hissettim. Acaba yumurtam kistte ni dönüştü. Böyle yaşayan var mı.
Öyle bi işaret olmuyor maalesef. Sabırla beklemelisiniz
Öyle bi işaret olmuyor maalesef. Sabırla beklemelisiniz.
Darısı başıma. Sevindim adına içimde umut oldu söylediklerinCanim ben aşılama olmadan normal yolla hamile kaldim ancak iki hamileliğimin başında da ayni sekilde korkunç bi basınç vardi yumurtaliklarimda yuruyemiyecek sekilde. Bir iki gun sürdü gecti. Bende acaba kist mi oluşuyor diye korkmustum ama pozitif i gördüm ikisinde de testte. Insallah seninkide tutar. Rabbim senin ve bekleyen tum anne adaylarının yardımcısı olsun.
4 kez çatlatma iğnesi yaptım bunlar normal yumurta çatladı çatlayacak olduğu için öyle oluyor .kasıklarınızdaki basınç gaz sıkışmasından da olabilir . Bende bu iğneyi yapınca birkaç gün aşırı şişlik olurdu karnıma dokunamazdımKızlar çatlatma iğnesi olalı iki buçuk gün olacak neredeyse kasıklarımda bir şişkinlik ve basınç var. İlişki de de ağrı yaptı hissettim. Acaba yumurtam kistte ni dönüştü. Böyle yaşayan var mı.
4 iğnede de bunları mı hissettiniz. Güzel sonuç aldınız mı peki en son4 kez çatlatma iğnesi yaptım bunlar normal yumurta çatladı çatlayacak olduğu için öyle oluyor .kasıklarınızdaki basınç gaz sıkışmasından da olabilir . Bende bu iğneyi yapınca birkaç gün aşırı şişlik olurdu karnıma dokunamazdım
3 ü aşılamaydı hiçbir sonuç alamadım tüp bebekte sonuç aldım ben . Bunların hepsini de 4 ünde yaşadım diyemem ama yaşadıklarım oldu4 iğnede de bunları mı hissettiniz. Güzel sonuç aldınız mı peki en son
Sonuç aldığınıza sevindim Çabanız sonucu oldu herşey. Bende çabalıyorum. Dua et bana. Psikolojisi iyi olmuyor bu dönem insanın gerçekten3 ü aşılamaydı hiçbir sonuç alamadım tüp bebekte sonuç aldım ben . Bunların hepsini de 4 ünde yaşadım diyemem ama yaşadıklarım oldu
Çok iyi anlıyorum ama ümidini hiç kaybetme Allah bi an önce hayırlısıyla bi evlat nasip etsinSonuç aldığınıza sevindim Çabanız sonucu oldu herşey. Bende çabalıyorum. Dua et bana. Psikolojisi iyi olmuyor bu dönem insanın gerçekten
Çatlatma iğnesi olalı 5. Gün bugün hiç bir belirti yokÇok iyi anlıyorum ama ümidini hiç kaybetme Allah bi an önce hayırlısıyla bi evlat nasip etsin
Kendinde belirti arama sonuç önemli sonuca odaklan herkeste belirti olacak diye bir şey yok. Bende hiçbir belirti yoktu şuan 12 haftalık gebeyim . Ama hiç sonuç alamadığım tedavilerde ne belirtiler yaşadım sana anlatsam saçmalama bu kadar belirtiye sonuç negatif mi dersinÇatlatma iğnesi olalı 5. Gün bugün hiç bir belirti yok
Yaa kendimi sakinleştirmeye ve yavaşça sonuçu beklemeye alıştırıyorum Haklısın bedenden bedene değişiyor tam olarak bilemeyiz bu kadar erken. Bu şekilde cevaplar içimi rahatlatıyor. Bebişin sağlıkla gelsin canımKendinde belirti arama sonuç önemli sonuca odaklan herkeste belirti olacak diye bir şey yok. Bende hiçbir belirti yoktu şuan 12 haftalık gebeyim . Ama hiç sonuç alamadığım tedavilerde ne belirtiler yaşadım sana anlatsam saçmalama bu kadar belirtiye sonuç negatif mi dersin
Amin darısı başına canımYaa kendimi sakinleştirmeye ve yavaşça sonuçu beklemeye alıştırıyorum Haklısın bedenden bedene değişiyor tam olarak bilemeyiz bu kadar erken. Bu şekilde cevaplar içimi rahatlatıyor. Bebişin sağlıkla gelsin canım
Aynı şekilde basınç ve kasık ağrısı bende yaşadım iğneyi vurduğum akşam. Herkese yazıyorum artık o gündür geçmeyen Bi kasık ağrım var sizde durum ne olduKızlar çatlatma iğnesi olalı iki buçuk gün olacak neredeyse kasıklarımda bir şişkinlik ve basınç var. İlişki de de ağrı yaptı hissettim. Acaba yumurtam kistte ni dönüştü. Böyle yaşayan var mı.
Sonucun ne oldu canim merak ettim ben de vurundugum saat şiddetli agri basladi ama bir kac saat sürdü sadeceAynı şekilde basınç ve kasık ağrısı bende yaşadım iğneyi vurduğum akşam. Herkese yazıyorum artık o gündür geçmeyen Bi kasık ağrım var sizde durum ne oldu
Merhaba olumsuz oldu maalesef. Benim de sabah vurmuştum akşam çok ağrım olmuştu. 4 5 güne kadar azalarak devam etti ağrı en son batma şeklinde oluyorduSonucun ne oldu canim merak ettim ben de vurundugum saat şiddetli agri basladi ama bir kac saat sürdü sadece
Vakti gelmemis demekki canım yapacak birseyimiz yok ama işte insan meraklanıyor umutlaniyor ne yapalım Allah kerim bakalim zaman ne gösterecekMerhaba olumsuz oldu maalesef. Benim de sabah vurmuştum akşam çok ağrım olmuştu. 4 5 güne kadar azalarak devam etti ağrı en son batma şeklinde oluyordu
Ben artık aşılamaya geçeceğim nasip olursa 2 ay sonra. Benimde çikolata kistim var biraz o sebep oluyor olmamasına. Bakalım bu aralar takviye gıdalara yöneldim vitamin bal propolis gibi yumurtanın kaliteli olması için. Sizin Bi sorununuz var mıydı?Vakti gelmemis demekki canım yapacak birseyimiz yok ama işte insan meraklanıyor umutlaniyor ne yapalım Allah kerim bakalim zaman ne gösterecek