Bende 18 eylülde transfer oldum 5. Gün embriyosu çatlatma iğneside olmuştum testim böyle geldi ama ne ümitleneceğiz ne olumsuz düşüneceğiz duaya devamkeşke yapmasaydım test şimdi daha kötü bi ikilemde kaldım. ve bel ağrıma dayanamıyorum
Bende 18 eylülde transfer oldum 5. Gün embriyosu çatlatma iğneside olmuştum testim böyle geldi ama ne ümitleneceğiz ne olumsuz düşüneceğiz duaya devam
Çooook sevindim benimde taze transferdi dün akşam transfer günüyle beraber 6.gündü çatlatma iğnesi olalı 13güm oldu sizceMerhaba 605 cıktı hcg
Var benceÇooook sevindim benimde taze transferdi dün akşam transfer günüyle beraber 6.gündü çatlatma iğnesi olalı 13güm oldu sizce??
Ben de öyle düşündüm ama catlama iğnesinin etkisi falan olabilir diye düşündüm sizi de okuyunca umutlandımVar bence
İnşallah öylesindirBen de öyle düşündüm ama catlama iğnesinin etkisi falan olabilir diye düşündüm sizi de okuyunca umutlandım
İnsallahİnşallah öylesindir
5 günİnsallahsiz ilk test yaptığınızda çatlatma iğnesi yapalı kaç gün olmuştu
Allah sağlıkla kucağına aldırsın inşallah
Merhaba, çatlatma iğnesi pozitif çıkarır. Hcg değerin 100 sonrası gebelik sayılıyor diye biliyorumayşatma iğnesi olanlarda. Kimyasal olmaz inşallah. Biraz erken 5 gün ama inşallah hamilesindir:)Merhaba kızlar..
salı gün aşılama yaptırdım hiç umudum yoktu aşırı baş ve bel ağrım oldu 5 gün boyunca belkide üşüttüm diye düşündüm ağrı kesici içmek istedim ama sonra ya tuttuysa dedim içmeden evdeki testi yapayım zaten inancımda yok ya negatif oursa içeyim dedim çift çizgi oldu sonra eczaneye gittim durumu söyledim çatlatma iğnesi oldum amma pozitif dedim erken gebelik testi verdi ve parol iç dedi o test de pozitif çıktı umutlandım ve kan verdim btcg 38 çıktı aşılamanın 5. günü çok erken çıkması imkansz diye buradan falan okudum çatlatma iğnesi pozitif çıkarıyormuş başına gelen var mı ne yapayım bugün çatlatma iğnesinin 8. günü hala etkisii varmıdır test yapsam yine pozitif olursa inanmasam mı bilemedim ayy bi yardım ve hala deli dehşet bi bel ağrım var dün geceden beri de dişim tuttu ilaç içmek istiyorum korkuyorummmmmm imdaaat
Merhaba hayırlısı olsun rabbim sağlıkl amkıcağınıza almayı nasip etsin bende femra ve çatlatma iğnesi kullandım 9. Gün ve 10.gün test yaptım bu şekilde çıktı sizce ipnenin etkisimi 2 ki testlerden ğsteki 9. Gün altaaki 10 gün sabah ve diğeride 10. Gün akşam çok belirsiz bilmiyorum ümitlenmekte istemiyorumBende 18 eylülde transfer oldum 5. Gün embriyosu çatlatma iğneside olmuştum testim böyle geldi ama ne ümitleneceğiz ne olumsuz düşüneceğiz duaya devam
Şuan benimde bugün 5.günüm ve bugün test yaptım çift çizgi çıktı akşam kan versem mi diyorum belli olur muAllah sağlıkla kucağına aldırsın inşallah
Hayır bence kan için son günü bekle erken yaparsan doktorun 12. Güne kadar mesela devamlı tekrarlatacak testi yüksekken yeterli mi diyeŞuan benimde bugün 5.günüm ve bugün test yaptım çift çizgi çıktı akşam kan versem mi diyorum belli olur mu