Ayni gun olmusuz insallahMerhaba bende süreçteyim 24 şubatta iğne oldum inşallah benimde tutmuştur inşallah rabbim isteyen herkese hayırlısıyla kolaylıkla anne-baba olmayı nasip etsin inşallah bende pcos var 26 yaşındayım 1 yıldan az zamanda denedik ama olmadı bebişimiz bakalım hayırlısı
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
çatlatma iğnesi ovitrelle
- Konu Sahibi persina
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Merhaba gebelik oldu muMerhabalar ben femara ve Ovitrelle kullandım 22. Sinde iğne oldum beklemedeyim 9 Mart beklenen regl günüm ben ve bu ay iğne olan tüm arkadaşlarım hayırlı haber almasını isterim amin rabbim kimseye tedavilerle uğraşıp bu heyecanlı streste olumsuz bırakmasın inşallah
Siz yaptiniz mi pekiTest yaptınız mı siz ya da ne zaman yapıcaksınız
Ben biraz değilim galiba herr ay 1 gun onceden yapiyorum nisandan beri deniyoruz 3 kimyasal bir de 5 haftalik bebeğimi kaybettim ama dun bunu ogrenince bi haber aldim bi arkadasimiz 6 aylik dogum yapmis ve bebegini kaybetmis rabbimin bir bildigi ve zamani vardir dedim Allah herkese sağlikli hayirli evlat nasip etsin kimsenin kucagini bos birakmasin sadece dua ediyorum elimizden gelen birsey yok herseyin hayirlisiCesaretedemedim ben ya
Kesinlikle öyle çok zor bir sınav ama hayırlısı olsunBen biraz değilim galiba herr ay 1 gun onceden yapiyorum nisandan beri deniyoruz 3 kimyasal bir de 5 haftalik bebeğimi kaybettim ama dun bunu ogrenince bi haber aldim bi arkadasimiz 6 aylik dogum yapmis ve bebegini kaybetmis rabbimin bir bildigi ve zamani vardir dedim Allah herkese sağlikli hayirli evlat nasip etsin kimsenin kucagini bos birakmasin sadece dua ediyorum elimizden gelen birsey yok herseyin hayirlisi
Siz naptiniz ben hala regl olmadimKesinlikle öyle çok zor bir sınav ama hayırlısı olsun
Kaç gündür olucak gibi ağrım vardı az önce oldum galiba çok şiddetli ağrıyor bugünden beri rengim falan kaçtı az önce wc gittim ufaktan kendini gösterir gibi oldu Bi kanama mevcut ama adet mi ne bilmşyorum yaSiz naptiniz ben hala regl olmadim
Regl oldunuz muBende olmadım ama sanki olucak gibi ağrım var kaç gündür bilmiyorum olcam bugün yarın
Oldum bugün bittiRegl oldunuz mu