15. Inci gün test yapın sonra kan tahlili verin bu belirtilerin kişiden kişiye değişir herkez de olmaya bilir iğneden dolayı da belirtiler olabilir ignede de hcg hormonu olduğu için beklemek bir hafta sonra test yapman gerekirArkadaşlar merhaba, çatlatma iğnesi ile hamile kalan annelerden yardım istiyorum. 18 ağustosta adet olmuştum. 23 ağustosta klomen kullanmaya başladım ve 30 ağustosta çatlatma iğnemi vurdum. Daha sonra doktorun önerdiği saatlerde ilişki oldu. Bugün 11. Gün. Dün belimde ve kasıklarımda adet olacakmışım gibi ağrılar vardı. Son birkaç gündür de midemde hafif bulantı vardı. Bugün de göğüsleri de hassasiyet başladı. Ümitlenmek hem istiyorum hem istemiyorum. Bu şekilde hamile kalanlar tecrübelerini paylaşabilir mi lütfen?
Adet değil oyle önemli olan adet isterse bir hafta olsun önemli olan iğne cnm ilk olarak varsa cikar cnn yoksa adet olursun15. Günü adet olmam gereken tarih olmuyor ama.. Testte çıkar mı?
MerhabaArkadaşlar merhaba, çatlatma iğnesi ile hamile kalan annelerden yardım istiyorum. 18 ağustosta adet olmuştum. 23 ağustosta klomen kullanmaya başladım ve 30 ağustosta çatlatma iğnemi vurdum. Daha sonra doktorun önerdiği saatlerde ilişki oldu. Bugün 11. Gün. Dün belimde ve kasıklarımda adet olacakmışım gibi ağrılar vardı. Son birkaç gündür de midemde hafif bulantı vardı. Bugün de göğüsleri de hassasiyet başladı. Ümitlenmek hem istiyorum hem istemiyorum. Bu şekilde hamile kalanlar tecrübelerini paylaşabilir mi lütfen?
Ben dayanamayıp normal kaset test yaptım negatif geldi , bilmiyorum gerçekten çok zor , allah hepimizin yardımcısı olsunSizinle aynı dönemi yaşıyoruz demekki.. Adet sancısını benzer bir ağrı var evet.. Bugün benim de göğüslerim hassaslaştı.. Neler olacak bilmiyorum ama bu bekleyiş ne kadar zor..
Ben de dün gününü yanlış hesaplayarak erken gebelik testi yaptım. Tabiki negatif çıktı. Bir yandan ümitliyim bir yanım da herşeye hazır ol diyor. Testlerde tek çizgi görmekten nefret ediyorumBen dayanamayıp normal kaset test yaptım negatif geldi , bilmiyorum gerçekten çok zor , allah hepimizin yardımcısı olsun
Kaçıncı gün yaptınızBen dayanamayıp normal kaset test yaptım negatif geldi , bilmiyorum gerçekten çok zor , allah hepimizin yardımcısı olsun
Kaçıncı gün yaptını
Aferin geçince yine yap canımDün yaptım yani 12. Günümdü .
Aferin geçince yine yap canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?