Arkadaşlar ben de 14 şubatta ovitrelle yaptım. Öncesi klomen kullandım. 10. Gündeyim bugün. 2 gün önce idrar testi yaptığımda silik 2. Çizgiyi gördüm. 1 saat önce idrar testi yaptım ve hiç çizgi yoktu. Son 5 gündür kasıklarım ağrıyor mide bulantısı ve halsizlik var bende. Sizde de aynı şekil miydi. Bu arada pcos var bende
Bende bulantı olmadı. Ama 11. Günden itibaren kasık ağrısı gaz sancısı sık idrara çıkma beyaz akıntı vardı bende. 10. Gün erken henüz çünkü benimde gecikti ümitlendim 19. Gün hastalandım. Bekle bakalım biraz belki seninki pozitiftir ama bence belirti aramamak lazım. Belirti arayınca illaki buluyorsun ve umutlanıyorsun. Ben 12. Gün test yaptım erkendi zaten negatif çıktı en son 17. Gün denedim negatif çıktı zaten 2 Gün sonrasında hastalandım. İnşallah seninki tutmuştur ama bence Belirti arama çünkü insan üzülüyor sonra olmayınca uzun oldu kusura bakma
Bana progestan verdi negatif çıkarsa bırakmamı söyledi o yüzden.. İnşallah birbirimize güzel haberler veririz. Yumurta büyütme aşamasında ilaç kullanmış mıydın
Bana progestan verdi negatif çıkarsa bırakmamı söyledi o yüzden.. İnşallah birbirimize güzel haberler veririz. Yumurta büyütme aşamasında ilaç kullanmış mıydın
Evet klomen kullandim canim 19 m oldu sonra çatlatma iğnesi vuruldum ovitrelle bugün 8.gun bekliyorum inslh güzel haberler alırız hepimiz çok heycanli gerçekten zaman geçmiyor vallahibiraz kafama takıyorum aslında takmamak lazım tabi rahat olmak lazım
Evet klomen kullandim canim 19 m oldu sonra çatlatma iğnesi vuruldum ovitrelle bugün 8.gun bekliyorum inslh güzel haberler alırız hepimiz çok heycanli gerçekten zaman geçmiyor vallahibiraz kafama takıyorum aslında takmamak lazım tabi rahat olmak lazım
Letu kullandım ben de canım aynen her ne kadar takmamaya çalışsak da merak ve heyecan yiyip bitiriyor insanı. Bir de iğne etkisinden olsa gerek ara ara baş dönmesi mide bulantısı ve uyku hali var bende bunlar olunca düşünmeden edemiyor insan :)