• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

icinekapanikbirben

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2020
46
50
38
3 Eylül de ilk çatlatma iğnemş oldun daha öncesinde 5 gün klomen prolaktin değerim de 35 çıktığı için 2 gün dostinex kullandım. Yarın da Dr kontrolüm var dua edin kızlar lütfen 🤲 😍 sağlıkla ve hayırla gecikmeden bebişlerimiz olsun inşallah..
Saha önce çatlatma iğnesi olup hamile kalanlar var mı veya kaçıncı iğneden sonra hamile kaldınız kızlar tecrübelerinizi bizimlede paylaşın mm 😊

3 Eylül de ilk çatlatma iğnemş oldun daha öncesinde 5 gün klomen prolaktin değerim de 35 çıktığı için 2 gün dostinex kullandım. Yarın da Dr kontrolüm var dua edin kızlar lütfen 🤲 😍 sağlıkla ve hayırla gecikmeden bebişlerimiz olsun inşallah..
Saha önce çatlatma iğnesi olup hamile kalanlar var mı veya kaçıncı iğneden sonra hamile kaldınız kızlar tecrübelerinizi bizimlede paylaşın mm 😊
5 eylülde de ben oldum iğneyi. Daha yeni. Çok heyecanlıyız

Ben çok kullandım. Klomenle kullandım aşılama için kullandım. En son dün gece 2 doz birden kullandım yarın yumurta toplama var. Şimdiye kadar olmadı tabi tüpe geçtik.

Yalnız çatlatma iğnesini ne zaman yapsam 10 dk sonrası kasık ağrım başladı ve adete kadar geçmedi.

Gittim Dr a ovulasyon olmuş artık adeti bekle dedi. İnşallah hayırlı haberler alırım bu ay ❤😍 Rabbim dileyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah 🤲 dualarım sizlerle. Sizlerde dualarınızda bizi unutmayın inşallah ❤🤲😍
Ben erken gebelil testi yaptım silik çizgi çıktı. 10 günüm dolmadan yapmaman gerekiyormuş. Yarın doluyor tekrar yapacam

Back