- Konu Sahibi KirazHanim
Evet ama yeni aldığım testlerde C çizgisi de silik çıktığı işin aynı koyulukta görünüyorlar anlayamadım bir türlü görselini yükledimÇift çizginin koyu ve belirgin olması pik demek değil mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ama yeni aldığım testlerde C çizgisi de silik çıktığı işin aynı koyulukta görünüyorlar anlayamadım bir türlü görselini yükledimÇift çizginin koyu ve belirgin olması pik demek değil mi?
Evet ama yeni aldığım testlerde C çizgisi de silik çıktığı işin aynı koyulukta görünüyorlar anlayamadım bir türlü görselini yükledim
Cok yipratici bi surec umarim hersey gonlunuzce olur benimde Ilk denemem klomen ve catlatma ignesi Bugun kan verdim 14.gunumdeyim yarin sonuc cikacak Insallah olumludur Rabbimden tek dilegim ❤ Kucaklarimizi bos Birakmasin MEVLAMMerhabalar gebe kalmak isteyen yoldaşlarım
Burayı biraz günlük gibi kullanmaya karar verdim.
2019/Aralık ayından beri korunmuyoruz gebelik için, mayıs ayına kadar gebelik olmayınca doktora göründük, eşimde hiçbir sorun çıkmadı, benim de prolaktinim yüksek çıkmıştı, onun için ilaç kullandım ve dün reglimin 4. günü kontrole gittim. Prolaktinim düşmüş.
Fakat doktorum bana klomen verdi, 5 gün tek doz olarak kullanacağım ve döngümün 12. gününde tekrar kontrole gideceğim.
Yumurtaların kendi kendine de olabilir fakat biz yine de destek verelim dedi.
Biraz tedirginim açıkçası, klomene gerçekten gerek var mıydı? bu ilacın herhangi bir zararı dokunur mu? kaş yaparken göz çıkarır mıyız? bundan sonrasında ne olacağını bilmiyorum, çatlatma iğnesi mi yapacak yoksa kendi kendine mi çatlamasını bekleyeceğiz.
Klomen ile hamile kalındığında çoğul gebelik olma ihtimali de varmış, eşimin hep hayalidir ikiz..
tedirginliklerimle alakalı şuraya iki çift bişeyler yazarsanız memnun olurum
Cok yipratici bi surec umarim hersey gonlunuzce olur benimde Ilk denemem klomen ve catlatma ignesi Bugun kan verdim 14.gunumdeyim yarin sonuc cikacak Insallah olumludur Rabbimden tek dilegim ❤ Kucaklarimizi bos Birakmasin MEVLAM
Çok şükür ben şu an 19+1 günlük hamileyim, klomen kullandığım ay başıma kötü şeyler gelmişti ve ben artık pes etmiştim, pes ettiğim zaman hamile kaldım. denemeye başladıktan 8 ay sonra geldi minnoşum. Allah isteyip ve hak edene versin inşallah sizler de bir an önce sonuca ulaşırsınız.Buraya ilk yazım olsun:) ben de 3 ay klomen ve ovitrelle kullandım. Olmadı. 1 ay ara verdik, olmadı. Pcos değilim ama adet düzensiz.. bu ay hsg çekildi tüpler açık bir sorun yok.. artık doktor strese bağlıyor. Bata 1 hafta var, umutlu değilim yine ama içimden bir ses artık bu sefer olsun diyor.
Amiiin insallah Gozun aydin canim Rabbim saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip etsin darisi tüm istryenlere olsun insallah❤Çok şükür ben şu an 19+1 günlük hamileyim, klomen kullandığım ay başıma kötü şeyler gelmişti ve ben artık pes etmiştim, pes ettiğim zaman hamile kaldım. denemeye başladıktan 8 ay sonra geldi minnoşum. Allah isteyip ve hak edene versin inşallah sizler de bir an önce sonuca ulaşırsınız.
Çok sevindimSağlıkla kavuşmanız dileği ileÇok şükür ben şu an 19+1 günlük hamileyim, klomen kullandığım ay başıma kötü şeyler gelmişti ve ben artık pes etmiştim, pes ettiğim zaman hamile kaldım. denemeye başladıktan 8 ay sonra geldi minnoşum. Allah isteyip ve hak edene versin inşallah sizler de bir an önce sonuca ulaşırsınız.
Klomen kullandıgınız ay gebe kalmayıp sonrasında ilacsız mı gebe kaldınız.. bu ay klomen kullandım az önce de iğne oldum o yüzden merak ettim..Çok şükür ben şu an 19+1 günlük hamileyim, klomen kullandığım ay başıma kötü şeyler gelmişti ve ben artık pes etmiştim, pes ettiğim zaman hamile kaldım. denemeye başladıktan 8 ay sonra geldi minnoşum. Allah isteyip ve hak edene versin inşallah sizler de bir an önce sonuca ulaşırsınız.
Merhaba öncelikle geçmiş olsun benim durumumda size benzer ve çok korkuyorum kistler patlarsa diye siz patladığını nasıl anladiniz hastaneye gidince miMerhaba,
teşekkür ederim
son yazdığımdan sonra bi güzelce hastanelik oldum, kistlerim patladı, kanama olmadı, içeride kaldı tüm sıvı.
3 gün hastanede yattım. serumlar, kan sulandırıcı iğneler vs. son reglden sonra toparladım.
tamamen klomen yüzünden hayatımdan oluyordum nerdeyse. içerideki sıvı karaciğerime kadar çıkmıştı.
neyse ki çok şükür iyiyim.
Merhaba, beni doktor her gün takip etmek istedi durumumu riskli görünce.Merhaba öncelikle geçmiş olsun benim durumumda size benzer ve çok korkuyorum kistler patlarsa diye siz patladığını nasıl anladiniz hastaneye gidince mi
Benim anlamam cok zor o halde kasik ve bel ağrılarım genelde hep var bicak saplanır gibi sancı giriyor özellikle de yumurtlama döneminde iki büklüm geziyorumMerhaba, beni doktor her gün takip etmek istedi durumumu riskli görünce.
her gün gittim ultrasonla baktı. en son gittiğim gün muayene sırası beklerken kasıklarıma bıçak saplanır gibi bi acı yaşadım, muayene olduğumda patladığını söyledi ve apar topar hastaneye yatırdı.
Evet ben de görüyorum silik bi çizgiMerhaba kızlar üç günülük hafif ara kanMam oldu kanamadan sonra gebelik testi yaptım iki defa çıkmadı şu an normal adetime 2 gün var ilken bu sabah yaptım silik çıktı ne gebelik mi bu sizce çok heyecanlandım
Yarın sabah ilk idararla yapayım bide canımEvet ben de görüyorum silik bi çizgi