- Emoji Skoru
- 6
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi oztrkzeynp
-
Bende 12 sinde çatlatma iğnesi oldum bugün iğne gününü saymasana 8. Gün ağrım hiç olmadı diyemem ama şiddetli değildi bende hiç ağrı hissetmediğimiz için olmadı mı acaba diyorumKızlar çatlatma ignesı oldum ılk 2 3 gün hafıf ağrılarım vardı şimdi hiç yok acaba tutmadı mı benim gıbı yaşayan var mı acaba hiç ağrı yaşamayıp da gebe kalan var mı
Benim de belirtiler bitti gibi. Sizin sonuç nedirKızlar çatlatma ignesı oldum ılk 2 3 gün hafıf ağrılarım vardı şimdi hiç yok acaba tutmadı mı benim gıbı yaşayan var mı acaba hiç ağrı yaşamayıp da gebe kalan var mı
Canım sen adet olana kadar test yaptın mı ?ağrı illa herkes yasayacak diye bir şey yok. benim her iki yumurtalıkta da birden çok yumueta vardı o yüzden doktorum yumurtalar fazla olduğu için şiddetli ağrıların olabilir demişti. ama tek yumurtada çok ağrı olmuyor. benim ağrı 12 saat sonra başlayıp 4 gün sürmüştü. 4 gün sonra her sey normale döndü sadecw yoğun akıntım devam etti. hemen acaba gebelik oluşmadı mı diye endişelenmeyin. zaten gebelik oluşsa bile tutunma ağrısı iğneden en erken 6-7 gün sonra başlar. kaldı ki herkes de tutunma ağrısı yaşamıyorreglin 21.günü progesteron baktırıp yumurta sağlıklı çatladı mı görebilirsiniz. onun dışında malesef regl gününüze kadar kesin olarak gebelik var veya yok bilmek mümkün değil. dediğim gibi belirtilere takılmayın. her kadında ve her durumda belirtiler değişebiliyor.
evet yaptım. ama yapınca gördüm ki iğneden sonra ovulasyon testleri de, gebelik testleri de güvenilir değil. benim gebelik testi 14.gün pozitifti. 15.gün negatif oldu. 19.gün de regl oldum zaten. beklenen regl günümden bir gün geç oldum.Canım sen adet olana kadar test yaptın mı ?
Ben 14 mayısta çatlatma iğnesi oldum bugün iğne günüyle birlikte 15.gün testime bi bakarmısınevet yaptım. ama yapınca gördüm ki iğneden sonra ovulasyon testleri de, gebelik testleri de güvenilir değil. benim gebelik testi 14.gün pozitifti. 15.gün negatif oldu. 19.gün de regl oldum zaten. beklenen regl günümden bir gün geç oldum.
askim seninki koyu çıkmış. benim 14.gün silikti. bence gebesin.Ben 14 mayısta çatlatma iğnesi oldum bugün iğne günüyle birlikte 15.gün testime bi bakarmısın
İğnenin etkisi geçmiştir değil mi ?askim seninki koyu çıkmış. benim 14.gün silikti. bence gebesin.
evet gecmistirİğnenin etkisi geçmiştir değil mi ?
Teşekkür ederimaskim seninki koyu çıkmış. benim 14.gün silikti. bence gebesin.
askim seninki koyu çıkmış. benim 14.gün silikti. bence gebesin.
hayır bu kadar yüksek çıkmaz iğne 14.günde. gebesinEki Görüntüle 3434192
Canım iğne etkisi değildir değil mi ?
Ya gerçekten miiii teşekkür ederim Allah danada nasip etsin Allah isteyen herkese nasip etsinnnnhayır bu kadar yüksek çıkmaz iğne 14.günde. gebesin
benim testim de 1-2 saat önce böyle çıktı. inşallah ben de seninle aynı değerlerdeyimdirYa gerçekten miiii teşekkür ederim Allah danada nasip etsin Allah isteyen herkese nasip etsinnnn
Yaaa çok sevindimmm Allah’ım inşallah ikimizde yüksek değerlerle buraya yazarız aminbenim testim de 1-2 saat önce böyle çıktı. inşallah ben de seninle aynı değerlerdeyimdir
amin inşallah sağlıkla gelir bebeklerimizYaaa çok sevindimmm Allah’ım inşallah ikimizde yüksek değerlerle buraya yazarız amin
İğneden sonra kaçıncı saati değerlendirmiştinizBen 14 mayısta çatlatma iğnesi oldum bugün iğne günüyle birlikte 15.gün testime bi bakarmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?