Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi olduktan sonra belirtileriniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla ben hayret ediyorum dusukten kurtajdan hemen sonra hamile kalanlara bide derlerki dusuk kurtahdan sonra hamile kalmak daha kolay nerde kolay la hala kalamadik 🤣🤣

Benim iğneden 10 gün sonra göğüs ağrım başladı .ama o adet öncesi her ay yaşadığım bir sorundu.15.yada16. Gün regl oldum. Ondan sonrada bebek işini takip etmeyi ilaç kullanmayı bıraktım . Korunmuyorum da olursa olur😔😔
Rabbim gönlüne göre versin inşallah olur cnm

Aynen canim hayirlisiyla bi olsunda gezip tozmak kusur kalsn hic sorun degil insan bebisle gezenleri gorunce ister istemez bi burukluk yasiyor gecen temixlik yaparken ultrasn fotolari gcti elime krze girdim aglamaktan tektim bide esim geldi anlattim oda uzuldu ah ahhh keske bukadar zor olmasaydi hamile kalmamiz rabbim tez vakitte hepimize saglikli sihatli evlatlar nasip eder insallah
Bebeklerimiz gelmeden bu aglama nobetlerimiz bitmez cok duygusl oluyo insan iste kimin bebegini gorsek yada duysak bile icimzde burukluk oluyo gozlerimiz doluyo kendi halimize agliyoruz

Gelip
Valla ben hayret ediyorum dusukten kurtajdan hemen sonra hamile kalanlara bide derlerki dusuk kurtahdan sonra hamile kalmak daha kolay nerde kolay la hala kalamadik 🤣🤣
Bidr bize sorsalar keske yeni kurtaj olanlarin yada dusuk yapanlarin icini karartirim valla 😁😁

Bebeklerimiz gelmeden bu aglama nobetlerimiz bitmez cok duygusl oluyo insan iste kimin bebegini gorsek yada duysak bile icimzde burukluk oluyo gozlerimiz doluyo kendi halimize agliyoruz
Aynen oyle bacim cok kotu oluyor insan iste hep bi umut diyoruz ama gelen olmuyor rabbim artik nezaman nasip ederse ben bu ay cok umutluydum ama suya dustu sanirim

Bende evleneli 10 ay oldu kızlar tüm testlerden geçtik bizde ve birde lokoroskopi oldum ben bir tüp kapalı çıktı bakalım bu ay olmazsa 1 ay daha denerim sonra tüp bebege geçiş yaparım

Aynen oyle bacim cok kotu oluyor insan iste hep bi umut diyoruz ama gelen olmuyor rabbim artik nezaman nasip ederse ben bu ay cok umutluydum ama suya dustu sanirim
Hic oyle deme belli olmaz bnm ilk gebeligimdede kanda da idrar testinde kac defa negatif cikti en son regl gunu yapinca pozitif cikti hastaneye gidemeden dusuk oldu

Biraz zaman gecsin olmazsa onlarada baktiracam bnm bi kere olunca doktor bu yuzden herhalde sorun yok diye dusunuyor
Olabilir cnm ama düşük ten sonrada tupler tıkanıklık olabiliyor diy duymustum insallah gerek kalmaz

Bende evleneli 10 ay oldu kızlar tüm testlerden geçtik bizde ve birde lokoroskopi oldum ben bir tüp kapalı çıktı bakalım bu ay olmazsa 1 ay daha denerim sonra tüp bebege geçiş yaparım
Hayirlisi olsun canim ins gerek kalmadan bebegini kucagina alirsn rabbim daha fazla bekletmesin

10 ay erken degil mi ama tup bebek icin hem asama asama gidiliyor diye biliyorum

Hic oyle deme belli olmaz bnm ilk gebeligimdede kanda da idrar testinde kac defa negatif cikti en son regl gunu yapinca pozitif cikti hastaneye gidemeden dusuk oldu
Bacisi kanda negatif kendim anladgm kadaruyla iste gec dollenmedir diye umuyorum sadece birde benim dongum 37-40 arasi oldugu icin 40 gore suan 8 gun gecikmede 5 gun gecikmedeyken 2.30 cikti bugub ise 0.87 anlicagimiz negatif . Pozitf olsa yukselirdi iste benimde olen bebegimde idrarda cikmadi hamile oldugum halde

Back