Zaten negatiferi gore gore bi hal olduk bacim ama insallah bebeklerin seninledirPazartesi yapmayi dusunuyorum ama negatif sonuc alirim diye cok korkuyorum valla canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten negatiferi gore gore bi hal olduk bacim ama insallah bebeklerin seninledirPazartesi yapmayi dusunuyorum ama negatif sonuc alirim diye cok korkuyorum valla canim
Sorma benim dengemi bozdu artk bu ilaclar klomenle kistimde olustu bi faydasini goremedim ikisininde .. nur topu gibi evlat beklerken nur topu gibi kistim olustu millet bebeginin fotonu alip cikiyor odadan ben kistin fotografini aldimBen o progestana hic guvenmiyorum onu ictikten sonra hep aptallasiyordum cunku birde hem adet sokturucu hem dusuk onleyeci olarak kullanilmasi cok tuhaf
22 subatta oldum ben igneyi 11 martta regl olmam gerekiyo ki ins olmammIns seninki gebeliktendir kuzum sen ne zaman oldun igne bat kaç
Oyle valla allah razi olsun rabbim hepimize nasip etsin ins guzel haberler birbirimize verelim o kadar moral oldu ki sizinle dertlesmek icim kemirmekten bi hal oldumZaten negatiferi gore gore bi hal olduk bacim ama insallah bebeklerin seninledir
AllahimSorma benim dengemi bozdu artk bu ilaclar klomenle kistimde olustu bi faydasini goremedim ikisininde .. nur topu gibi evlat beklerken nur topu gibi kistim olustu millet bebeginin fotonu alip cikiyor odadan ben kistin fotografini aldim![]()
Cnm burda sürekli yazdığım bi yer var onlar hep erkenden ögrenince çıkar sandim hala umut var mi diyosun once gebelik yaptım dün hayali bi golge vardı sanki anlıyamadim bugun erken gebelik aldım ama bembeyazcikmaz kuzum cikmaz bizzat ben kendim yasadim 3.bucuk haftalik hamileydim idrarda ta 9 gun gecikmede cikti hatta bitane daha yaptim onda cikmadi
Senden de kuzum bende kocamin beynini kemirirdim allahtan kkyi buldun da beni rahat biraktiin diyorOyle valla allah razi olsun rabbim hepimize nasip etsin ins guzel haberler birbirimize verelim o kadar moral oldu ki sizinle dertlesmek icim kemirmekten bi hal oldum![]()
Allahimsen bugun beni gorceksin yumurtalarin fotosunu aldim anlamiyorum bide inceliyorum milletin karni burnunda dolasiyor hastanenin icinde bakip bakip gulumsediler zaar bebek fotosu sandilar
![]()
Cok gecmis olsun cnm haklisın Rabbim bu ay güldürsün bu mübarek aylar hatırına hepimizi insallahKizlar arayinca yuzlerce belirti buluyoruz maalesef.ben su 1 senede belki.binlerce belirti yasadim ama hala yok.bu ay catlatma igneside oldum.bisuru yine belirtim oldu hatta 14 gunu gecince kesin hamileyim triplerine girdim.igneden tam 20 gun sonra regl oldum.
Bencede idrar icin erken canim regl gecsin gene test yap ins hamissindirCnm burda sürekli yazdığım bi yer var onlar hep erkenden ögrenince çıkar sandim hala umut var mi diyosun once gebelik yaptım dün hayali bi golge vardı sanki anlıyamadim bugun erken gebelik aldım ama bembeyaz
Ins cnm ayni günü bekliyoruz hayırlısı bakalım22 subatta oldum ben igneyi 11 martta regl olmam gerekiyo ki ins olmamm![]()
Diger konumuzu diyorsun sanirim valla bacim kisiden kisiye degiyor ama bende oldugy halde cikmamisti iste bana suan baksan benim bile hala belirtilerim var gogusler balon gibi ve agir paasparlak damarlar gozukuyor uclaribda ve etrafinda putur putur biseyler var akintu yogunlugu ve sk idrara cikmada olsa tamam hamileyim diyicem soncm negatif tabi suanda ama bekle ve kan yaptir idrar herzaman dogru sonc cikarmiyorCnm burda sürekli yazdığım bi yer var onlar hep erkenden ögrenince çıkar sandim hala umut var mi diyosun once gebelik yaptım dün hayali bi golge vardı sanki anlıyamadim bugun erken gebelik aldım ama bembeyaz
Kocam beni kendi halime birakti belirtileri sayiyorum o bile inanmiyor artk kendini umutlandrma sonra cok uzuluyorsun diyoSenden de kuzum bende kocamin beynini kemirirdim allahtan kkyi buldun da beni rahat biraktiin diyor![]()
Ins ayni gun guzel haberleri veririz canimIns cnm ayni günü bekliyoruz hayırlısı bakalım
Amin amin cnm Rabbim duysun sesiniBencede idrar icin erken canim regl gecsin gene test yap ins hamissindir
Hahahaha valla ya annemde kalkti oyle dedi al iste noktalar var hamilesin bunlarda keseler diye dalga geciyor kafam dagilsin diyeacinacak halimize guluyoruz artk valla yaa onlar gosterip ucuz deseydin
kimse kimsenin derdini bilmiyo iste bu ilaclar en son bana kafayi yedirtecek
![]()
Vucudumuz bizimle dalga geciyo galiba hep stres ve kendimizi cok dinlememizden kaynakli bunlarKizlar arayinca yuzlerce belirti buluyoruz maalesef.ben su 1 senede belki.binlerce belirti yasadim ama hala yok.bu ay catlatma igneside oldum.bisuru yine belirtim oldu hatta 14 gunu gecince kesin hamileyim triplerine girdim.igneden tam 20 gun sonra regl oldum.
Bakalım cnm kırmızı kart yemezsem 13 martta randevum var kan veririm insallahDiger konumuzu diyorsun sanirim valla bacim kisiden kisiye degiyor ama bende oldugy halde cikmamisti iste bana suan baksan benim bile hala belirtilerim var gogusler balon gibi ve agir paasparlak damarlar gozukuyor uclaribda ve etrafinda putur putur biseyler var akintu yogunlugu ve sk idrara cikmada olsa tamam hamileyim diyicem soncm negatif tabi suanda ama bekle ve kan yaptir idrar herzaman dogru sonc cikarmiyor
Annende alem valla guzel soylemissHahahaha valla ya annemde kalkti oyle dedi al iste noktalar var hamilesin bunlarda keseler diye dalga geciyor kafam dagilsin diye![]()
Amin amin cok amin kuzumIns ayni gun guzel haberleri veririz canim![]()