Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi olduktan sonra belirtileriniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
105 tl idi sanirim tam emin degilim ama cunku progestanla birlikte aldim ama yuzin ustuydu onu hatrliyorum

Inş burda hamileyiz die müjdeleriz o kadar istiyorumki hayırlı sağlıklı bir evlât sahibi olmayı ins ins bizimde olur, rabbim nolur imtihanınızı kolaylaştır :KK42:😢 rabbim isteyen herkese hayırlı evlât tartışın..
Insallah... Inşallah rabbim duyar sesimizi 👶🤲😔💖🌺💐🌸

Inş burda hamileyiz die müjdeleriz o kadar istiyorumki hayırlı sağlıklı bir evlât sahibi olmayı ins ins bizimde olur, rabbim nolur imtihanınızı kolaylaştır :KK42:😢 rabbim isteyen herkese hayırlı evlât tartışın..
Ayyy ins ins valla tek duam bu benim icin ve isteyip olmayanlar icinde bu konu altinda ins bol bol hamis haberleri aliriz tedavi surecinde olanlar icinde umut olur sende moralini hic bozma canim rabbim verecegi zamani iyi bilir sabretmekten baska caremiz yok cunku

Pazartesi sonucumu yazarim ins burdakilere umut olma sansim olur dua edin benim icin 😣😣

Klomen bende kist yapti kizlar sizde de boyle bi sorun oldu mu

Ben kullanıp gittim ama dr bise demedi bana olsa derdi dimi

Soylerdi tabi benim gecen ay oldu bu ay buyumustu kist ama zararsz dedi gebe kalmana engel degil dedi ama moralimi bozdu basima bide kist cikardi yumurtam buyuyup catlamamisti kiste donusmustu
Engel değilmiş bozma morelini. Bende ilk adet düzensizliğim için gittiğimde dr kist var dedi başka bise demedi bende bozuldum ama adet olup bitti dr gittim yine kaybolmuş dedi hasta oldun ya dedi dr

Engel değilmiş bozma morelini. Bende ilk adet düzensizliğim için gittiğimde dr kist var dedi başka bise demedi bende bozuldum ama adet olup bitti dr gittim yine kaybolmuş dedi hasta oldun ya dedi dr
Bana hasta olursan adetle gidebilir dedi ama yarim cm daha buyumus allah ol derse olur zaten bazi seyler bahanedr iste

Bana hasta olursan adetle gidebilir dedi ama yarim cm daha buyumus allah ol derse olur zaten bazi seyler bahanedr iste
Öyle tabi. Rabbim şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine nasip eder inşallah bizlere

Slm kızlr bnde iğne oldum kan testi verdm pazrtesi belli olcak 5-6 gündr kasklrda ve sırtta ağrım var normlde yarın olmam lazım bakalım sonucu paylşırım

Hayırlı haberler alırsın inşallah

Back