• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma ignesi olanlar

nagiss21

Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2023
792
138
23
22
Selam kızlar 2 ocak ta çatlatma iğnesi oldum. Dün gebelik (kaset) testi yaptım negatifti iğnenin etkisi geçti mi diye geçmişti Çatlatma iğnesi olanlara sorum şu kaçıncı gün teste pozitif gördünüz? Belirtileriniz nelerdi ?

Son düzenleme:
Ben de bugün çatlatma iğnesi oldum, genelde 12. Günde veya sonrasında test yapın deniyor ama tabi yaşayanlar tecrübelerini paylaşırsa çok güzel olur 🙏🏼

Kimse yazmıyor yazsalar insallah çok umutluyum bu ay iğne olduğum gün hamile bi arkadaşım rüyasında beni hamile olarak görmüş inşallah tutmuştur

Benim bu dördüncü çatlatma lğnem. Bende aynı şekilde 27 Aralıkta vuruldum. İlk üçü size şöyle anlatayım.
Doktorum bana 14 gün sonra test edebileceğimi söyledi her defasında.
1. Deneyim: 14 gün sonra test yaptım. Testim negatif ti ve adet görmemiştim. Bir umut dedim bekledim. 16 gün geldi adetim ve sonlanmış oldu.
2. Deneyim: yine aynı şekilde 14. Gün test yaptım. Ve bakayım ki positif. 2 gün boyunca hamile kalabildim doktora da gittim hamilelik testi yaptılar aynı şekilde orda da çıktı hamilesin diyip yolladı beni. Ve malesef 3 gün sonra adet kanaması geldi. Hamileliğin bittiğini ( kimyasal) gibi birşey oldugunu söylediler.
3. deneyim ise 13. Adet kanamam oldu. Yine de test yapacağım dedim. Positifti. Doktora gittim aceba yerleşme falanmıdır diye malesef kese boştu. Bu şekilde 3. Deneyimim de boşa gitmişti.
Şuan 4. Deneyim deyim cuma günü 14.günüm fakat pazar gününe kadar test yapmamayı düşünüyorum..
Diyeceğim o ki Çatlatma iğnesi benim vücudumdan kolay çıkmıyor. Normalde 10 güne tamamen çıkması gerek.

Selam kızlar 2 ocak ta çatlatma iğnesi oldum. Dün gebelik (kaset) testi yaptım negatifti iğnenin etkisi geçti mi diye geçmişti Çatlatma iğnesi olanlara sorum şu kaçıncı gün teste pozitif gördünüz? Belirtileriniz nelerdi ?
vücudunuzdan erken atmışsınız herhalde hormonu

Back