- 12 Nisan 2020
- 10
- 1
- 1
- 28
- Konu Sahibi Anna20202020
-
Çatlamani hiss etdim ve eminim.Ovi testi yaptim koyu çikmasi belkide gerçekden çatlamisdir?1 hafta cok erken ovu testin icinde lh ve hcg ayni calistgndan catlatma ignesi size ovu testlerini pozitif gosterr 12.gunden itibaren test tutabilirsiniz benim ovu testim 16.gunde pozitif oldu ama gebelim testim 10.gunden itibaren silikti hic kaybolmadi cizgi gun gectikce de koyulasti 14.gun kan verdim
Ovu testi bikemiyorum igne etkisiyle olabilir pozitfligiÇatlamani hiss etdim ve eminim.Ovi testi yaptim koyu çikmasi belkide gerçekden çatlamisdir?
Adetinize kaç gün kaldıEn alttaki bugünün testi
Adetim düzensizdir hiçbir zaman aynı zamanda olmamAdetinize kaç gün kaldı
Bence bir gebelik testi yapın içimden öyle geldi adetiniz gectimiAdetim düzensizdir hiçbir zaman aynı zamanda olmambazen 1 ayda bazen 2 ayda bazen 3 ayda bazen de 25.gunde olurum fakat yumurtlama çatlamasını gördükten sonra 12 13 gün sonra mutlaka adet oluyorum bu iki gün önce yaptığım test idi. Çatlamayi gördüğüm için testi bıraktım şimdi nasip olursa ya gebelik ya da adet bekliyorum
Canim pikden sonra kacinci gunun? Kesinlikle kendi basina catlatma ignesi olma. Doktor yazmali. Igne de her zaman catlaticak diye birsey yok. Mesela ben ilk defa takip ettiyimde 21 mm yumurtam vardi 13cu gunu . Igne vuruldum 27 mm oldu. Iki gun sonraysa 29 mm. 30mm ve 33 mm 3 tane kistim olusdu. Cok agri aci duydum. Ustunden gecmis ama doktor yazmadigi surece kimdese gorduyunuz seyleri denemeyinBende Pko olduğu için o ikinci çizgi hep öyle çıkıyor
Meraba canm,nasil oldun simdi,hayirli haberin varmi insaAllahBen o iğneyi araştırdım doktor kontrolü ile olması şart çok teşekkür ederim cevabın önerilerin için vurulmadim. Pikten sonra 10.gunum hatta bugün gebelik testi yaptım sanırım var bir şeyler hâlâ elim ayağım titriyor
Merhaba canım evet çok şükür hamileyim 11 haftalık oldumMeraba canm,nasil oldun simdi,hayirli haberin varmi insaAllah
Hay maşallah cnm çok sevindim bende 7haftalik hamileyim Allah'ıma şükürler olsun rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inşallahMerhaba canım evet çok şükür hamileyim 11 haftalık oldumAllah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallah ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?