• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile Planlaması Catlatma ignesi olanlar.

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.

Anna20202020

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2020
10
1
1
28
Acil bakarmisimiz arkadaslar.
Merhaba arkadaslar,1 haftadir catlatma ignesi oldum,bu gun catlamayi hiss etdim,ovi test yapdim boyle oldu.

Eklentiler

• 20200412_213725.webp
    20200412_213725.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 91
1 hafta cok erken ovu testin icinde lh ve hcg ayni calistgndan catlatma ignesi size ovu testlerini pozitif gosterr 12.gunden itibaren test tutabilirsiniz benim ovu testim 16.gunde pozitif oldu ama gebelim testim 10.gunden itibaren silikti hic kaybolmadi cizgi gun gectikce de koyulasti 14.gun kan verdim

1 hafta cok erken ovu testin icinde lh ve hcg ayni calistgndan catlatma ignesi size ovu testlerini pozitif gosterr 12.gunden itibaren test tutabilirsiniz benim ovu testim 16.gunde pozitif oldu ama gebelim testim 10.gunden itibaren silikti hic kaybolmadi cizgi gun gectikce de koyulasti 14.gun kan verdim
Çatlamani hiss etdim ve eminim.Ovi testi yaptim koyu çikmasi belkide gerçekden çatlamisdir?

Merhabalar ben bir şey sorabilir miyim? Benim bugün ovulasyon pik yaptı fakat büyük bir sorunum var ben de ovulasyon pik yapıyor ama 6 7 gün bazen daha fazla sürede çatlamiyor acayip şekilde T çizgisi koyu oluyor. Ben bu yüzden çatlatma iğnesi yaptırmak istiyorum ne yazık ki dışarı çıkmam yasak 😔 doktora gidemiyorum. Bu iğneyi kendim alıp yapabiliyor muyum yoksa illa doktor mu yazmalı?

Adetinize kaç gün kaldı
Adetim düzensizdir hiçbir zaman aynı zamanda olmam 🙄 bazen 1 ayda bazen 2 ayda bazen 3 ayda bazen de 25.gunde olurum 🤷‍♀️ fakat yumurtlama çatlamasını gördükten sonra 12 13 gün sonra mutlaka adet oluyorum bu iki gün önce yaptığım test idi. Çatlamayi gördüğüm için testi bıraktım şimdi nasip olursa ya gebelik ya da adet bekliyorum

Eklentiler

• IMG_20200430_121908.webp
    IMG_20200430_121908.webp
    47,1 KB · Görüntüleme: 61
Adetim düzensizdir hiçbir zaman aynı zamanda olmam 🙄 bazen 1 ayda bazen 2 ayda bazen 3 ayda bazen de 25.gunde olurum 🤷‍♀️ fakat yumurtlama çatlamasını gördükten sonra 12 13 gün sonra mutlaka adet oluyorum bu iki gün önce yaptığım test idi. Çatlamayi gördüğüm için testi bıraktım şimdi nasip olursa ya gebelik ya da adet bekliyorum
Bence bir gebelik testi yapın içimden öyle geldi adetiniz gectimi

Yumurtlama zamanına göre daha adete 12 gün var öncesinde zaten yumurtlama olmamıştı gebelik olma ihtimali yok

Bende Pko olduğu için o ikinci çizgi hep öyle çıkıyor
Canim pikden sonra kacinci gunun? Kesinlikle kendi basina catlatma ignesi olma. Doktor yazmali. Igne de her zaman catlaticak diye birsey yok. Mesela ben ilk defa takip ettiyimde 21 mm yumurtam vardi 13cu gunu . Igne vuruldum 27 mm oldu. Iki gun sonraysa 29 mm. 30mm ve 33 mm 3 tane kistim olusdu. Cok agri aci duydum. Ustunden gecmis ama doktor yazmadigi surece kimdese gorduyunuz seyleri denemeyin

Ben o iğneyi araştırdım doktor kontrolü ile olması şart çok teşekkür ederim cevabın önerilerin için vurulmadim. Pikten sonra 10.gunum hatta bugün gebelik testi yaptım sanırım var bir şeyler hâlâ elim ayağım titriyor

Eklentiler

• IMG_20200508_024653.webp
    IMG_20200508_024653.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 39
Ben o iğneyi araştırdım doktor kontrolü ile olması şart çok teşekkür ederim cevabın önerilerin için vurulmadim. Pikten sonra 10.gunum hatta bugün gebelik testi yaptım sanırım var bir şeyler hâlâ elim ayağım titriyor
Meraba canm,nasil oldun simdi,hayirli haberin varmi insaAllah🤲

Merhaba canım evet çok şükür hamileyim 11 haftalık oldum 😊 Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallah ❤
Hay maşallah cnm çok sevindim bende 7haftalik hamileyim Allah'ıma şükürler olsun rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Back
X