Merhaba arkadaşlar. Öncelikle umarım hepinizin gönlündeki gerçek olur ben çatlatma iğnesi oldum ve 13 Nisanda transferim gerçekleşti. 25 Nisan’da ise maalesef kanamam oldu. Normalde regl günlerim 5 gün sürerken sadece 2 gün sürdü. Ağrılarım da artınca dün bir test yapayım dedim. Bugün transferim olalı 17. Gün. Testimde 2. Çizgi silik çıktı. İğnenin etkisinden silik çıkıyor olabilir mi? Hamile miyim? Doktor Cuma’ya kadar beklememi söylüyor ama bekleyemiyorum. Kanamam olduğu için de korkuyorum. Fikirleriniz neler?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çatlatma iğnesi olanlar yardım!!!
- Konu Sahibi sedfes
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #catlatmaignesi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Kanama olunca yerleseme diyorlar ben öyle duydum yat hic kalkma doktora git yadaMerhaba arkadaşlar. Öncelikle umarım hepinizin gönlündeki gerçek olur ben çatlatma iğnesi oldum ve 13 Nisanda transferim gerçekleşti. 25 Nisan’da ise maalesef kanamam oldu. Normalde regl günlerim 5 gün sürerken sadece 2 gün sürdü. Ağrılarım da artınca dün bir test yapayım dedim. Bugün transferim olalı 17. Gün. Testimde 2. Çizgi silik çıktı. İğnenin etkisinden silik çıkıyor olabilir mi? Hamile miyim? Doktor Cuma’ya kadar beklememi söylüyor ama bekleyemiyorum. Kanamam olduğu için de korkuyorum. Fikirleriniz neler?
Hollanda’da yaşıyorum. Doktorum test yapmamı söyledi. Ne yapacağımı bilmiyorum. Ayakta dolanıyorum sürekli.transfer olalı 17.gün demişsin. zaten 10.günde kan testi yaptırıyor doktorlar
Cuma günü randevumKanama olunca yerleseme diyorlar ben öyle duydum yat hic kalkma doktora git yada
- 26 Ekim 2021
- 2.310
- 1.138
- 83
İğnenin etkisi değildir ama sağlıklı bir gebelik olduğunu düşünmüyorum. Kimyasal gebelik veya dış gebelik olabilir mi acaba? 17. Güne göre testin kopkoyu çıkması lazimdi.Kacinci gün embriyosuydu?Merhaba arkadaşlar. Öncelikle umarım hepinizin gönlündeki gerçek olur ben çatlatma iğnesi oldum ve 13 Nisanda transferim gerçekleşti. 25 Nisan’da ise maalesef kanamam oldu. Normalde regl günlerim 5 gün sürerken sadece 2 gün sürdü. Ağrılarım da artınca dün bir test yapayım dedim. Bugün transferim olalı 17. Gün. Testimde 2. Çizgi silik çıktı. İğnenin etkisinden silik çıkıyor olabilir mi? Hamile miyim? Doktor Cuma’ya kadar beklememi söylüyor ama bekleyemiyorum. Kanamam olduğu için de korkuyorum. Fikirleriniz neler?
ben sadece aşılama iğnesi oldum kuzum embriyo felan yokİğnenin etkisi değildir ama sağlıklı bir gebelik olduğunu düşünmüyorum. Kimyasal gebelik veya dış gebelik olabilir mi acaba? 17. Güne göre testin kopkoyu çıkması lazimdi.Kacinci gün embriyosuydu?
- 26 Ekim 2021
- 2.310
- 1.138
- 83
Transfer oldum diyince transfer oldun zannettim. O zaman normaldir gebelik olabilir. Transferde iş farklı oluyor çünkü. 17. Güne kopkoyu olması lazımdı yani.ben sadece aşılama iğnesi oldum kuzum embriyo felan yok
Hamılemıymıssın canım merak ettım umarım guzel haber almıssındırMerhaba arkadaşlar. Öncelikle umarım hepinizin gönlündeki gerçek olur ben çatlatma iğnesi oldum ve 13 Nisanda transferim gerçekleşti. 25 Nisan’da ise maalesef kanamam oldu. Normalde regl günlerim 5 gün sürerken sadece 2 gün sürdü. Ağrılarım da artınca dün bir test yapayım dedim. Bugün transferim olalı 17. Gün. Testimde 2. Çizgi silik çıktı. İğnenin etkisinden silik çıkıyor olabilir mi? Hamile miyim? Doktor Cuma’ya kadar beklememi söylüyor ama bekleyemiyorum. Kanamam olduğu için de korkuyorum. Fikirleriniz neler?