Hiç bit belirtim yok 14 Nisan gecesi bi ağrı oldu o kadar sizde varmıDurum nedir bende 14ünde oldum iğne
Ben 14 nisanda oldum sizin durumunuz nedir hiç belirti yok bendeMrb 7 Nisan'da çatlatma iğnesi olanlar durumunuz nedr
8 nisanda oldum bende sırt ağrım var çok belirtimi bilmiyorum idrar testlerim pozitif çıkıyorMrb 7 Nisan'da çatlatma iğnesi olanlar durumunuz nedr
İgneden ne kadar sonra pozitif di iğneden sonra ne kadar süre beklemek gerekiyor8 nisanda oldum bende sırt ağrım var çok belirtimi bilmiyorum idrar testlerim pozitif çıkıyor
10 gün diyorlar ama benim 7. Günden beri silik çizgi hepİgneden ne kadar sonra pozitif di iğneden sonra ne kadar süre beklemek gerekiyor
Bende iğnenin içeriğini okudum da 10 güne kadar vücutta duruyormus10 gün diyorlar ama benim 7. Günden beri silik çizgi hep
Ben 7. Günden beri her gün yapıyorum olmazsada olmaz dünyanın sonu değil :))Bende ayın 9 unda iğne vuruldum adetimi bekliyorum test yapmadım hiç çünkü iğne vurulduktan sonraki 14 gün içinde yalancı pozitif çıkabiliyormuş testler. Belirtilerim adet belirtisi gibi ama umutlanmak istemiyorum sonra daha çok üzülüyorum negatif görünce
3. Gün yada 5. Gün başlanıyor ilacaMerhaba, bende bu ay başlıcam sanırım regl bekliyorum doktora gidicem kaçıncı gün ilaca başlatıyor?
Kesinlikle vaktinde gelicek bebişlerBen 7. Günden beri her gün yapıyorum olmazsada olmaz dünyanın sonu değil :))
Orası öyle tabi ama 4 yıl oldu insan bi yerden sonra kafaya takmaya baslıyor elimde olmuyor malesef. Bakalım şimdi diyete ve spora basladım bi 15 kilo fazlam var onu vermeye yoğunlaştımBen 7. Günden beri her gün yapıyorum olmazsada olmaz dünyanın sonu değil :))
İlk gebeliğimde 14. Gün yapmıştım test negatifti sonra kanda çıkmıştı en doğru sonucu kan verir10.gün bu gün test negatife döndü
Bilmiyorum negatife dönmesi korkuttu beniİlk gebeliğimde 14. Gün yapmıştım test negatifti sonra kanda çıkmıştı en doğru sonucu kan verir
Bu ilacın etkisinin geçtiğini gösterirBilmiyorum negatife dönmesi korkuttu beni
Geçti de hamile kaldığımda bende 11. Gün öğrenmiştim bir anda 2 günde yükselir mi ki umudum yokBu ilacın etkisinin geçtiğini gösterir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?