Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çatlatma iğnesi olanlar 2019
- Konu Sahibi Meknarli
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 10 Mart 2019
- 72
- 72
- 8
- 1 Ağustos 2016
- 652
- 786
- 103
- 1 Ağustos 2016
- 652
- 786
- 103
Hiçbir belirtim yok şimdilik ama çok emin olmamakla birlikte belkide üşüttüm Midem bazen kalkıyor ama bulantı kusma değil hafif bulanıyor bi anda yediğim şeyden vazgeçiyorum Ama ümitlenmek istemiyorum. Test de yapmadım ne zaman yapmalıyım onu da bilemedim. Hayırlısı olsun hakkımızda inşallah kucaklarımız dolar en kısa zamandagmz3557 benden 1 gün önce vurdurmuşsun canım belirtilerin var mı ? Ben bugün test yaptım biraz silik çıktı biraz daha bekliyim diyorum sonra kan testi yapacağım inşAllah
- 1 Ağustos 2016
- 652
- 786
- 103
Beklemek zor olacak ozaman Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah ... Sanki adet olacakmışım gibi geliyor dünden bu yana...Değişik duygular içindeyimAmin arkadaşım iğnenin etkisi 11 12 gün sürüyo diyorlar iğneden 14 sonra adet olunuyormuş bu sitede okuduğum konularda görmüştüm , tabii 18.gün de olan varmış
- 1 Ağustos 2016
- 652
- 786
- 103
Ben de senin iyihaberlerini bekliyorumGerçektn bende iyi haberini bekliyorum
Arkadaşlar merhaba. Aranıza yeni katıldım. Yardımınıza ihtiyacım var. Çatlatma iğnesini bu ay ilk kez denedik. Yumurtam kendiğinden 20 mm olduğunda akşamına çatlatma iğnesi oldum. 21 martta.bugğn iğnenin 10.günü. Bu sabah sabaha karşı beş gibi idrar testi yaptım. Çift çizgi çıktı ne silik ne de çok belirgin. Acaba iğnenin etkisi olabilirmi. Yorumlarınızı yazarmısınız. Geçen sene martta 9 haftalık kalbi durduğu için zorunlu kürtaj oldum. İlk hamileliimde hemen hamile kalmıştım ama kürtajdan sonra olmadı. Sizce hamilemiyim. Çok merak ediyorum .
- 1 Ağustos 2016
- 652
- 786
- 103
- 3 Aralık 2018
- 6.271
- 48.683
- 548
- 3 Aralık 2018
- 6.271
- 48.683
- 548
Ben 18inci gün hasta oldum ondan bi kaç gün önce akintim filan oldu hani yerlesme kanmasi olabilr diye düşündüm ama hasta oldum benMerhabalar arkadaşlar benim bugün 14. Gündü daha önce belirttiğim üzere... ama gelmedi ve değişik bir uzun akıntı ve göğüs uçları sadece bir acıyor ki
- 1 Ağustos 2016
- 652
- 786
- 103
Anladım canım sağolasın hayırlısı olsun hakkımızdaBen 18inci gün hasta oldum ondan bi kaç gün önce akintim filan oldu hani yerlesme kanmasi olabilr diye düşündüm ama hasta oldum ben
- 3 Aralık 2018
- 6.271
- 48.683
- 548
Amin inşallah tez zamanda nasip etsin rabbimAnladım canım sağolasın hayırlısı olsun hakkımızda