• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesi olanlar 2019

Meknarli

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2018
110
51
48
27
İstanbul
Merhaba kızlar sitede yeniyim daha önce buradan bu konuları araştırdıgımda hep eski tarihler vardı . Yeni konu açmak istedim . Var mı aranızda çatlatma iğnesi tedavisi görüp olumlu sonuçlar alan ?

ben varim 6 martta ignemi oldum 4 tane yumurta vardi 24 unde evde yapilan kaset testlerden yaptim cok silik bi ikinci cizgi vardi dun kanda baktirdim pozitif darisi tum isteyenlere insallah

Benimde 6 yumurtam vardı 4 solda 2 sağda 18 mm çatlatma iğnesi oldum 3 tanesi çatladı . Doktorum 20 gün bekleyelim dedi ama bugün 10.günüm çok ağrılarım var belim kasıklarım miğde bulantım

Çatlakkahve Allah analı babalı büyütsün inşAllah 😊 belirtileriniz nelerdi acaba benim bugün 10.günüm idrar testi yaptım silik çıktı fazla heveslenmedim iğnenin etkisidir diye ama bi sitede 8-10 gün kadar falan etkisi olduğunu duymuştum normal mi acaba ?

Merhaba ben de çatlatma iğnesini 17 mart da oldum doktor baktığında 2 sağda 1 solda yumurtam vardı 14-16-18 mm. İki gün sonra çatlatma iğnesi oldum. Günde 2 mm büyürmüş. Rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah🙏🏻

gmz3557 benden 1 gün önce vurdurmuşsun canım 🤗🤗 belirtilerin var mı ? Ben bugün test yaptım biraz silik çıktı biraz daha bekliyim diyorum sonra kan testi yapacağım inşAllah

Tam belli değil ama şuan böyle çıktı 10.gün de

Eklentiler

• IMG-20190327-WA0023.jpeg
    IMG-20190327-WA0023.jpeg
    28,9 KB · Görüntüleme: 425
gmz3557 benden 1 gün önce vurdurmuşsun canım 🤗🤗 belirtilerin var mı ? Ben bugün test yaptım biraz silik çıktı biraz daha bekliyim diyorum sonra kan testi yapacağım inşAllah
Hiçbir belirtim yok şimdilik ama çok emin olmamakla birlikte belkide üşüttüm☺️ Midem bazen kalkıyor ama bulantı kusma değil hafif bulanıyor bi anda yediğim şeyden vazgeçiyorum🤦🏼‍♀️ Ama ümitlenmek istemiyorum. Test de yapmadım ne zaman yapmalıyım onu da bilemedim. Hayırlısı olsun hakkımızda inşallah kucaklarımız dolar en kısa zamanda🙏🏻

Amin arkadaşım iğnenin etkisi 11 12 gün sürüyo diyorlar iğneden 14 sonra adet olunuyormuş bu sitede okuduğum konularda görmüştüm , tabii 18.gün de olan varmış 😊

Amin arkadaşım iğnenin etkisi 11 12 gün sürüyo diyorlar iğneden 14 sonra adet olunuyormuş bu sitede okuduğum konularda görmüştüm , tabii 18.gün de olan varmış 😊
Beklemek zor olacak ozaman :işsiz: Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah :dua:... Sanki adet olacakmışım gibi geliyor dünden bu yana...Değişik duygular içindeyim:110:

Arkadaşlar merhaba. Aranıza yeni katıldım. Yardımınıza ihtiyacım var. Çatlatma iğnesini bu ay ilk kez denedik. Yumurtam kendiğinden 20 mm olduğunda akşamına çatlatma iğnesi oldum. 21 martta.bugğn iğnenin 10.günü. Bu sabah sabaha karşı beş gibi idrar testi yaptım. Çift çizgi çıktı ne silik ne de çok belirgin. Acaba iğnenin etkisi olabilirmi. Yorumlarınızı yazarmısınız. Geçen sene martta 9 haftalık kalbi durduğu için zorunlu kürtaj oldum. İlk hamileliimde hemen hamile kalmıştım ama kürtajdan sonra olmadı. Sizce hamilemiyim. Çok merak ediyorum .

Merhabalar arkadaşlar benim bugün 14. Gündü daha önce belirttiğim üzere... ama gelmedi ve değişik bir uzun akıntı ve göğüs uçları sadece bir acıyor ki 🙈

Ben ilk ignemi 1 martta vuruldum malesef 18inci günü hasta oldum. Tekrar ikinci iğneyi vuruldum dün bakalım ne sonuç bekliyo beni. Yumurtalıklar biri 16 biri 15 olmuştu

Merhabalar arkadaşlar benim bugün 14. Gündü daha önce belirttiğim üzere... ama gelmedi ve değişik bir uzun akıntı ve göğüs uçları sadece bir acıyor ki 🙈
Ben 18inci gün hasta oldum ondan bi kaç gün önce akintim filan oldu hani yerlesme kanmasi olabilr diye düşündüm ama hasta oldum ben

Back