Merhaba yest yaptınız mı acaba merak ettimmMerhaba,daha erken iğnenin 14günü test yapmalısınız,ben iğnenin 10 günümdeyim bu gün sağ kasıkta ağrılar başladı bende de,bakalım hayırlısı bekliyoruz
Bende iğne çatlatma yaptım şuan 8 . Gunumdeyim sağ kasıklarımda ve belimde ağrılar var umutlanmak istemiyorum bir yandan ama insan ister istemez bir umut diyor ilk defa yaptırdım doktor 4 tane yurmurtan gelişmiş dediMerhaba,daha erken iğnenin 14günü test yapmalısınız,ben iğnenin 10 günümdeyim bu gün sağ kasıkta ağrılar başladı bende de,bakalım hayırlısı bekliyoruz
canım hamile misinBende iğne çatlatma yaptım şuan 8 . Gunumdeyim sağ kasıklarımda ve belimde ağrılar var umutlanmak istemiyorum bir yandan ama insan ister istemez bir umut diyor ilk defa yaptırdım doktor 4 tane yurmurtan gelişmiş dedi
merhaba hamile misin acabaKızlar merhaba;
9 gün önce çatlatma iğnesi vurdum bugün belki kurutuyla karışık karın ve kasıklarımda adetimde olduğuna benzer değişik belirtiler hissettim ve bu akşam test yaptım. Testin görselini ekliyorum. Sizce hamilelik ihtimali mi var yoksa çatlatma iğnesinin mi hormonunun etkisi?
Bugün 13. Günüm daha test yapmadimcanım hamile misin
inşallah pozitifleri görürüzBugün 13. Günüm daha test yapmadim
Maalesef 14. Gününde hafif bir kanamam oldu iki gündür az miktarla kanamam varin
inşallah pozitifleri görürüz
canım belki pozitiftir yerleşme kanaması vs olabilirMaalesef 14. Gününde hafif bir kanamam oldu iki gündür az miktarla kanamam var
canım belki pozitiftir yerleşme kanaması vs olabidiger gün ilk defa bana böyle oldu aşırı kanamam başladı sırtım kırılmış gibi
regl oldun öyleyseAşırı kanamam başladı dayanılmaz ağrılarım var
Canim hamilemisin çatlatma ignesini tavsiye edermisinMerhaba,daha erken iğnenin 14günü test yapmalısınız,ben iğnenin 10 günümdeyim bu gün sağ kasıkta ağrılar başladı bende de,bakalım hayırlısı bekliyoruz