Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim geçen ay ignenin 10.gununde etkisi gecmisti kan testinde 1.40 cikmisti. 3 gun sonra tekrarladim 0.100 çıktı. Yani ignenin 12.gunune kadar surebilir ondan sonra kesin sonuc alirsin bence. Allah gonlumuze gore versin

Ya çok gergnimkarnim zaten gergin çok sinir bozucu gerçekten dün birazevi temzlicemm diye orta sehbayı kaldırdım anam bir kötüyüm gereksiz yere basdnmesi göz kararması bacaklarının dermanı yok ya çok kötü hep senin için bebiş bu yaşadıklarımız hayırlısı ile gebe kalıp da dogumyapalim da inş

Yarın eczaneden alıp alınmayacağını sordun mu retecesiz veriyorlar mı önemli olan o

Insallah benim gibi aşırı buyumemistir yunurtalarin.

Aşırı büyüyünce ne oluyor ki

Kızlar bende cuma günü oldum iğnemi Progestan kullanmaya başlıycam sizde yan etkileri oldu mu öyle duydum ve günde 3 defa içicem çok mu ağır olur

Merhaba bende klomen kullanmaya başladım bugün perşembe son içeceğim pzt günü çağırdı doktorum yani adetimin 13.günü oluyor sizde ne zaman bakılmıştı yumurtalara?

Merhaba bende klomen kullanmaya başladım bugün perşembe son içeceğim pzt günü çağırdı doktorum yani adetimin 13.günü oluyor sizde ne zaman bakılmıştı yumurtalara?
Slm cnm, benimde bugün adetin 15.günü.
İlk kontrolume ilaç bittikten 3gün snra yani adetin 11.günü çarşamba gitmiştim, 13. günü cuma tekrar çağırdı ve 19mm olmuş diyip çatlatma ignesini verdi. anliyacagin toplamda 2 defa takibe gittim.şimdide beklemedeyim

Ohalde gittipim gün büyümüşse çatlatma yapabiliriz umarım büyümüş olur peki gebelik varmı sizde?

Kızlar bende cuma günü oldum iğnemi Progestan kullanmaya başlıycam sizde yan etkileri oldu mu öyle duydum ve günde 3 defa içicem çok mu ağır olur
Cnm seninle aynı gidiyoruz demekki:) bende cuma iğnemi oldum. Yarinda progestana basliyicam günde 3 defa ama alttan. bende cok kez kullandım ama hep alttan fitil olrk yani oyüzden hiç yanetkisini yaşamadım ama ağızdan alanlarda seninde dediğini gibi olabiliyomus başdönmesi gibi. İnş sende olmaz cnm çünkü her bünye bir değil.

Şimdi farkettim 15.gündeymiş ok
Duruma göre yapabilir cnm yada bikaç gün sonra belli olmaz. Yok cnm çatlatma iğnesi olalı tam 48 oldu artık gebelik olurmu olmzmı Allahu Alem hayirlisi. Ama gece acayip sancim oldu inş bu acıların karşılığında içerde biyerlerde çalışmalar başlamıştır

aa ne güzel o zaman takipteyim ben bugün başladım sabah içtim kötü olursam doktoruma söylerim.. Peki ilişki sıklığı için ne dedi

aa ne güzel o zaman takipteyim ben bugün başladım sabah içtim kötü olursam doktoruma söylerim.. Peki ilişki sıklığı için ne dedi
Aynen egerki aksilik olurda dokunursa söylersin fitil olrk devam ettirir.
Cumartesi, Pazar, Salı günü ilişki olsn dedi. bide neolr neolmz geç falan çatlama ihtimaline karşıda perşembe de olsn dedi ama gereklimiki acep.çünkü dün akşama doğru ağrım arttı gecede çok fenaydim geç çatlama durumu olmaz die düşünüyorum ama bilemiyorum artık. peki sende durumlar nasıl, doktorun sana nasıl önerdi?

Birşey soracağım çatlatma iğnesnden sonra ymurta akı şeklinde akıntı oldumı

Ayrıca sen iğneden sonraki ilk ilişkiden sonra bir iki saat falan yattin mı. İlla o şekilde beklememizmi lazım.anca 40 dk uzanabildim aksine çok ayağa kalktim. 4 yaşında oğlum varda ailecek hastayiz oyüzden ona bakmak için sık sık kalktım mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…