- 25 Mayıs 2017
- 801
- 504
-
- Konu Sahibi Esra_Babies
- #3.621
Benim geçen ay ignenin 10.gununde etkisi gecmisti kan testinde 1.40 cikmisti. 3 gun sonra tekrarladim 0.100 çıktı. Yani ignenin 12.gunune kadar surebilir ondan sonra kesin sonuc alirsin bence. Allah gonlumuze gore versinSelam kızlar bende 3 ocakta saat 23:00 da ymrta catlatma ignesi vuruldum.
İgneden iki gun snra pembe renkte akintim geldi daha sonrasin da kahverengiye döndü hala devam etmekte başına böyle birsey gelmiş olan varmı snucu ne oldu acaba ? (Doktoruma sordm gecikene kdr yada adet dnemine kdr surebilirms bazilarina igne yan etki yapabiliyorms bu sekilde)
Kızlar adet tarihime daha var 10.gunde igne vurulmus oldum ymrtam erkn gelismisti,ignenin de 10.gunundeym ne zmn etkisi gecer ignenin ? Evde test ne zmn yapilinca dgru snuc verr ? Tesekkurler..
Rabbim hepimizin gönlüne göre sağlıklı hayırlı evlatlar versin insallah.
Insallah benim gibi aşırı buyumemistir yunurtalarin.Kızlar hayırlı akşamlar bugün ilacının son günü sancı tavan yaptı klomen beni bu hale getiridiyse iğne ne yapacak acaba
Aradım canım malesef bozulmuş artık yenisini alın dedi eczacı aldık tekrar teşekkür ederim cevap verdiği için :)Bilmiyorum ben bi eczacıya danışın nöbetçi bulun da bence onlar bilirler
Hayırlı aksamlar cnm, valla hazırlıklı ol bende sen gibiyim klomende bile sancilarim çoktu, dün öğlen 12 de de çatlatma iğnemi oldum bugünde git gide agrilarim çoğaldı kasiklarim acayip gergin.zaten 36 saatin dolmasina az kaldı ha çatladı ha çatlayacak modunda
Şaka maka biyanada inş bi aksilik olmzda çatlayıverirRabbim herkesin yardımcısı olsn inş...
Ya kızlar çok acil cevap verir misiniz ovitrelle çatlatma ignesini eşim bugün aldı ve ben buzdolabına koyun dedim yanlış anlamış buzluga koymuş baktım biz tutmuş içindeki ilaç bir zararı olur mu yarın 11 de vurulcam
Insallah benim gibi aşırı buyumemistir yunurtalarin.
Hayırlısı olsun o para çıkacakmış sizden artık tecrübe olduAradım canım malesef bozulmuş artık yenisini alın dedi eczacı aldık tekrar teşekkür ederim cevap verdiği için :)
Adetin 10. Günü gitmiştim 15mm di benim 8. Gün 12 falandıMerhaba bende klomen kullanmaya başladım bugün perşembe son içeceğim pzt günü çağırdı doktorum yani adetimin 13.günü oluyor sizde ne zaman bakılmıştı yumurtalara?
Slm cnm, benimde bugün adetin 15.günü.Merhaba bende klomen kullanmaya başladım bugün perşembe son içeceğim pzt günü çağırdı doktorum yani adetimin 13.günü oluyor sizde ne zaman bakılmıştı yumurtalara?
Ohalde gittipim gün büyümüşse çatlatma yapabiliriz umarım büyümüş olur peki gebelik varmı sizde?Slm cnm, benimde bugün adetin 15.günü.
İlk kontrolume ilaç bittikten 3gün snra yani adetin 11.günü çarşamba gitmiştim, 13. günü cuma tekrar çağırdı ve 19mm olmuş diyip çatlatma ignesini verdi. anliyacagin toplamda 2 defa takibe gittim.şimdide beklemedeyim
Şimdi farkettim 15.gündeymiş okOhalde gittipim gün büyümüşse çatlatma yapabiliriz umarım büyümüş olur peki gebelik varmı sizde?
Cnm seninle aynı gidiyoruz demekki:) bende cuma iğnemi oldum. Yarinda progestana basliyicam günde 3 defa ama alttan. bende cok kez kullandım ama hep alttan fitil olrk yani oyüzden hiç yanetkisini yaşamadım ama ağızdan alanlarda seninde dediğini gibi olabiliyomus başdönmesi gibi. İnş sende olmaz cnm çünkü her bünye bir değil.Kızlar bende cuma günü oldum iğnemi Progestan kullanmaya başlıycam sizde yan etkileri oldu mu öyle duydum ve günde 3 defa içicem çok mu ağır olur
Duruma göre yapabilir cnm yada bikaç gün sonra belli olmaz. Yok cnm çatlatma iğnesi olalı tam 48 oldu artık gebelik olurmu olmzmı Allahu Alem hayirlisi. Ama gece acayip sancim oldu inş bu acıların karşılığında içerde biyerlerde çalışmalar başlamıştırŞimdi farkettim 15.gündeymiş ok
Merhaba bende klomen kullanmaya başladım bugün perşembe son içeceğim pzt günü çağırdı doktorum yani adetimin 13.günü oluyor sizde ne zaman bakılmıştı yumurtalara?
Cnm seninle aynı gidiyoruz demekki:) bende cuma iğnemi oldum. Yarinda progestana basliyicam günde 3 defa ama alttan. bende cok kez kullandım ama hep alttan fitil olrk yani oyüzden hiç yanetkisini yaşamadım ama ağızdan alanlarda seninde dediğini gibi olabiliyomus başdönmesi gibi. İnş sende olmaz cnm çünkü her bünye bir değil.
Aynen egerki aksilik olurda dokunursa söylersin fitil olrk devam ettirir.aa ne güzel o zaman takipteyim ben bugün başladım sabah içtim kötü olursam doktoruma söylerim.. Peki ilişki sıklığı için ne dedi
Birşey soracağım çatlatma iğnesnden sonra ymurta akı şeklinde akıntı oldumıAynen egerki aksilik olurda dokunursa söylersin fitil olrk devam ettirir.
Cumartesi, Pazar, Salı günü ilişki olsn dedi. bide neolr neolmz geç falan çatlama ihtimaline karşıda perşembe de olsn dedi ama gereklimiki acep.çünkü dün akşama doğru ağrım arttı gecede çok fenaydim geç çatlama durumu olmaz die düşünüyorum ama bilemiyorum artık. peki sende durumlar nasıl, doktorun sana nasıl önerdi?
Evet oldu cnm, hatta çatlama ignesini yaptığım günden başlamıştı .Birşey soracağım çatlatma iğnesnden sonra ymurta akı şeklinde akıntı oldumı