Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olur insallah ya olacagi varsa bi keredede olur merak etme
Aynen bende onun inancındayım canım :)
Yalnız iğnenin hareketlenmelerini vucutta çok hissetmeye başladım, bi sırtım ağrıyor bi sancı bi şişlik guruldama felan hormonlar çalışma peşindeler sanırım :)

Evet canm çok şükür tuttu. Ama henüz kuçük olduğundan keseyi göremedjk bugün. Hormon artışım gayet iyiymiş.
Sizin çalışma durumları nasıl olmuştu canım ilişki günleri, bide çalışma bittikten sonra iğnenin ne gibi yan etkilerini hissettin.

Sizin çalışma durumları nasıl olmuştu canım ilişki günleri, bide çalışma bittikten sonra iğnenin ne gibi yan etkilerini hissettin.
Iģne olduģum günden itibaren 3 gün üst üste olmustu canm. Sonrasinda birsy hissetmedim. Kasık agrım ve bel agrilarm oldu surekli. Tabi igne etkisi gecene kdar

Kızlar igne vurulali 10.günüm halen ağrım var kasiklarimda ara ara akintim çok bide halsizim sizde de böyle oldu mu inşallah hamileyimdir

Aynen bende onun inancındayım canım :)
Yalnız iğnenin hareketlenmelerini vucutta çok hissetmeye başladım, bi sırtım ağrıyor bi sancı bi şişlik guruldama felan hormonlar çalışma peşindeler sanırım :)
Ayni durumdayim kasigimda faaliyetler var. Bide bende de gazi yapiyor bu ay arti olarak biseyler hissediyorum kasigimda atmalar falan insallah iyiye isarettir insallahhh

Kızlar igne vurulali 10.günüm halen ağrım var kasiklarimda ara ara akintim çok bide halsizim sizde de böyle oldu mu inşallah hamileyimdir
Canim oluyor o hormon yuklenmesinden dolayi cogumuz ayni durumdayiz. Ben ilk ay kolumu kaldiramiyodum ignenin etkisiyle. Insallah vardir tabi ama ignenin etkileride buyuk onuda goz onunde bulundurmak gerek

X