- 5 Aralık 2017
- 73
- 40
- 8
- Konu Sahibi Uyusuk_sirine
-
İnşallah kalmışsınızdır Rabbim aratmasın inşallah :) aa bilmiyordum öyle ise göbekten istiyeyim menegonu kalçadan vuruluyorumdaHayır hic acıtmıyor zaren küçük bir iğne göbekten yaptır mutlaka daha iyi sonuç diye okudum hep ve evet birkez hamile kaldım kısmet değilmiş olmadı bu ay yeniden çatlatma iğnesi vuruldum bekliyorum kısmet inss hayırlısı sağlıklı ile yeniden hamile kalmisimdir :)
İnşallah hayırlı haberler alırsınız bende doğum günümden 1 gün sonra vurulacağım cumartesi günü inşallah hediye gibi gelir ❤ :)Banda ayın yirmisinde iğne wurcak sanırım doktor kafamda deli sorular inşallah bu ay umutlarımız yeşerir
Ay canım benim inşallah inşallahh olacak ama ya inanıyrum ben :)İnşallah hayırlı haberler alırsınız bende doğum günümden 1 gün sonra vurulacağım cumartesi günü inşallah hediye gibi gelir ❤ :)
İnşallahhhh ayyy çok heyecanlıı ❤ :)Ay canım benim inşallah inşallahh olacak ama ya inanıyrum ben :)
Bencede inşallah mart bize uğurlu gelir :)İnşallahhhh ayyy çok heyecanlıı ❤ :)
İğnenizi oldunuzmu durumlar nasıl merak ettim inş. Uğurlu gelir hamiş bir yol olur bizim için ❤ :)Bencede inşallah mart bize uğurlu gelir :)
Bende ignemi dun vuruldum smdi bekliycez bakalim insallah olur :)İğnenizi oldunuzmu durumlar nasıl merak ettim inş. Uğurlu gelir hamiş bir yol olur bizim için ❤ :)
İnşallah olur ❤ doktorunuz sizede progestan verdimi ?Bende ignemi dun vuruldum smdi bekliycez bakalim insallah olur :)
Yok canim vermediİnşallah olur ❤ doktorunuz sizede progestan verdimi ?
İnşallah olur canım Rabbim bize hamiş yıl nasip etsin ❤ :)Uyusuk_sirine yok kuzu iğne yapmadı 20 sinde gittim cinsel perhiz dedi 24 25 ilişki olsun 26 sında sabah erkenden gel dedi bakalımm 3. Dozu aldık femarada işte allahın hakkı üçtür inşallah hayırlısıyla bu defa olur dua edelim :)
Genelde hamile kalmak için kullanılıyor ama heralde hormon vardır içinde tam da bilmiyorumArkadaşlar bu klomen hormon içerikli bir ilaç değil mi
Genelde hamile kalmak için kullanılıyor ama heralde hormon vardır içinde tam da bilmiyorum
Bende çatlatma iğnesi vuruldum bugün 10 gün bana progestan verdi dr canmİnşallah olur ❤ doktorunuz sizede progestan verdimi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?