Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İnşallah canım allah hepimize hayırlısını versin bana da 15 gün sonra test yap dedi zaten negatifse tüp bebek için uğraşıcaz yani 15 gün içmemiz gerekiyor progestanı
Bende cnm sabah akşam içiyorum hayırlı haberler alırız inş ben geçen ay klomen kullandım çatlatma iğnesi yapmamıştı bu ay adetten sonra menogon iğne vuruldum bu ay çatlatma iğnesi yaptı ilk defa vuruldum bakalım
Bende pko luyum gebelik için tedavi gördüm iki cocugumda kızım var 3 yaşında şimdi 8 haftalık hamileyim bende kullandığım ilaçlardan bahsedeyim kızimda kullandığım ilaçları şimdi hatirlayamadim ama aynı mantık yumurtlama için ilaç ve çatlatma iğnesi şimdi ki gebeligim için hem doktora gittim hem hacamat yaptırdım daha çabuk sonuç aldık ilaç da femera diye bir hap ile yumurtlama sağlandı sonra da ovitrelle diye bir çatlatma iğnesi yapıldı sonrası gebelik zaten iki yumurta oluşmuştu bende hacamatı tavsiye ediyorum ehil birinden yardım isteyin çok faydası olacak inşaallah
Hayır hic acıtmıyor zaren küçük bir iğne göbekten yaptır mutlaka daha iyi sonuç diye okudum hep ve evet birkez hamile kaldım kısmet değilmiş olmadı bu ay yeniden çatlatma iğnesi vuruldum bekliyorum kısmet inss hayırlısı sağlıklı ile yeniden hamile kalmisimdir :)