• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çatlatma ignesi hakkında bılgi.......

canım ben yaptırmadım ama kadın doğum polikiliniğinde çalışıyorum.korkma korkulacak bişey değil.bu yöntemle gebe kalan çok var.iğneyi vurunduktan sonra beraber olman hakkında doktorun sana bilgi verir.inşallah bu yöntemle gebe kalırsın,bu en kolay yöntem...

Bunda bir şey yok bir kalçadan bir de karından çeşidi var ooooff offf.İnşallah daha fazlasını öğrenmek zorunda kalmazsın:49:

benim arkadaşta yaptırmış göbeğinden.. çok şaşırdım!
aşılama olacaklara vuruyorlar diye biliyordum ben
ama aşılaması yok yani daha yeni denemeye başladı o da benim gibi.
sizler normal ilş.öncesi mi aşılamada mı vurdurdunuz?

kızlar bugün ilk ignemi vuruldum:))) gerçekten de çok kolay bir işlemmiş ve hiç canım yanmadı göbekten vuruldum ama vurulurken ayitel kürsünü okumayı unuttum o heyecandan:(( çok üzüldüm yolda aklıma geldı bende aklıma gelır gelmez okudum bugun 12 den sonra ılıskıye gırın sık sık dedı ve 1 saat ayaklarını yukarıda beklet dedi..pazartesı tekrar kontrole çagırdı hadı bakalım hayırlısı yaaa çok heyecanlıyım tutarsa eger dünyalar benim olur varya:)):61:
sonuç ne oldu ? inş güzel ve hayırlı bir haberdir:49:

merhaba canim bendede ayni sorun var ama henuz iyne yaptirmadim kendimi korkutmamaya calisiyorum sende korkma sonunda :emir_bebek: yine kovusursun insallah

malesef negatif ben igneyi vurulduktan 22 gün sonra adet oldum...ama bu ay tekrar igne vurulmama gerek kalmadan büyümüş yumurtamın biri:)))

Son düzenleme:
catlatma ignesinden sonra ilişkiyi doktorun söylüyo ne sıklıkta yapacanı anlamak için
benim arkadaşta yaptırmış göbeğinden.. çok şaşırdım!
aşılama olacaklara vuruyorlar diye biliyordum ben
ama aşılaması yok yani daha yeni denemeye başladı o da benim gibi.
sizler normal ilş.öncesi mi aşılamada mı vurdurdunuz?

Back