M mucizegs Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 6 Emoji Skoru 1 Puanlar 1 Yaş 32 12 Haziran 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi mucizegs #1 herkese merhaba çatlatma ıgnesı olup hamıle olanlar cınsıyet yazabılırmı genelde kız oluyormuş
candanileri59 Ɓir musallalık saltanatım bu benim... Anneler Kulübü Kayıtlı Üye Katılım 20 Şubat 2022 Mesajlar 4.703 En iyi cevaplar 1 Emoji Skoru 2.892 Puanlar 63 13 Haziran 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi mucizegs #2 mucizegs .!.: herkese merhaba çatlatma ıgnesı olup hamıle olanlar cınsıyet yazabılırmı genelde kız oluyormuş Genişletmek için tıkla... Ne alaka ki o zaman tup bebeklerde kiz olurdu cinsiyeti erkek belirler. Catlatma ignesi belirlemez ki
mucizegs .!.: herkese merhaba çatlatma ıgnesı olup hamıle olanlar cınsıyet yazabılırmı genelde kız oluyormuş Genişletmek için tıkla... Ne alaka ki o zaman tup bebeklerde kiz olurdu cinsiyeti erkek belirler. Catlatma ignesi belirlemez ki
M mucizegs Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 6 Emoji Skoru 1 Puanlar 1 Yaş 32 13 Haziran 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi mucizegs #3 benim iki arkasım ve ben çatlatma ignesı ıle ılk bebıslerımiz kız