çatlatma iğnesi adet bittikten kaç gün sonra yapılıyor

canım evet öyle bişey duymuştum iğnenin etkisiyle gebelik testi pozitif çıkarmış doktorumda söylemişti senin için üzüldüm inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın

canım öncelikle yazdıkların için çok sağol ama o kadar zor ki her geçen gün elimde olmadan dahada kötü oluyorum hayatımda kocaman bir boşluk var ama o boşluğu hiçbirşey hiçkimse dolduramıyor arkadaşlarıma bakıyorum hepsi evlendi çocuğu var...en son dün gittim doktora doktor yumurtalarının kalitesi çok düşük aşılama yapmak gerek normal şartlarda olmaz hamile kalamazsın dedi ama aşılamadada kesin hamile kalırım diye bişey yokmuş o kadar bunaldım ki anlatamam

bu gün bende dr. gittim baktı baktı drum yeterli büyümemişler dedi 2 tane yumoşum olmuş ayın 25 inde tekrar çağırdı bakacakmış yine olmazsa bu ay iğneye geçeceğiz :)))))) işallah büyür yumoşlarım kızlar önce çok moralim bozuldu ama burda yazılanları okudukça moralim yükseliyor işallah benim yumoşlarımda buyur bu arada ben sahab akşam kullandım klomeni bu ilk denemem:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…