arkadaşlar çatlatma iğnesi yaptırıcam klomen kullandım klomeni adetimin 2. günü içmeye başladım ilaç biteli 3 gün oldu bugün doktora gittim ama yumurtalarımın büyümediğini söyledi doktor çatlatma iğnesi adet bittikten kaçıncı günü yapılır erkenmi gittim ben acaba lütfen yardımcı olun cevaplarınızı bekliyorum...
bak cnm ben detimin 5. günü klomen içmeye başladım 1sabah 1akşam.5gün kullandım ve adetimin 12. günü 10 na 10 du.aradan 2 gün geçti ve ben şimdi doktordan geldim 1 tane yumurtan çok güzel geişiyo dedi ve cuma günü tekrar çağırdı eğer istediğimiz boyutta olursa çatlatma iğnesini yaparız dedi.yani anlıcan yumurta büyümeden iğneyi yapmaz cnm
senin yumurtan ne kadarmşki tekrar çağırmadımı seni ve adetinin kaçıncı günü bakıldı yumurtana boshayallersmile
arkadaşlar çok sağolun bilgiler için bugün iğnemide aldım doktora gittim baktı ultrasonla gelişmemiş küçük dedi belki bu ay olmaz önümüzdeki aylarda klomenin dozunu arttırırız dedi ama ben bu ay hamile kalmak istiyorum dahar doğrusu biran önce hamile kalmak istiyorum cuma günü tekrar gidicem eğer yine olgunlaşmamışsa adetten sonraki 14. gün valla yolda hamile kadın görünce gözlerim doluyor gün geçtikçe daha zor oluyor...
bilmiyorum ki canım söylemedi doktor
regliniz biraz gecikince umutlanmanız hamile olabilme ihtimali ile hareketlerinize dikkat etmeniz,
yine olası bir hamilelige karsı bebege zararı olmasın diye asla ilac kullanmamanız,
etrafınızdaki 0-5 yas arası cocuklara daha bir dikkatle bakmanız,
magazalarda bebek kıyafeti reyonlarında ister istemez daha cok vakit gecirmeniz, kıyafetlere bakarken dalıp hayal kurmanız,
tedavi icin alınan bilmem ne icerikli hormonlar yuzunden kilo almanız, aldıgınız kilolara hic uzulmemeniz,
yolda gordugunuz hamile hanımlara bakarken bir mucize bu demeniz, ic gecirmeniz, sonra birden bogazınızın dugumlenmesi...,
cocugunu doven bir kadın gorunce sinirlenip kavga etmeniz,
durup dururken televizyonda gordugunuz bir bebekli reklam karsısında aglama nobeti gecirmeniz, benim hic olmayacak galiba deyip umudunuzu yitirmeniz,
tekrar bir tedaviye baslayınca bu sefer olabilir deyip umutlu ve pozitif olmaya calısmanız fakat alabileceginiz negatif sonuca karsı hazırlıklı olmanız,
bir hamile kalayım sunu yapacagım bunu alacagım deyip surekli adaklar adamanız, akabinde bebek ile ilgili olası odasının olası kıyafetlerinin olası oyuncaklarının hayalini kurmanız demektir...
en kotusu de sudur: anne olmadan anlayamazsın, lafını yakın cevrenizden duymak...ve cevap verememek
canım benim yumurtamı çatlatmak için doktora gittim fakat iğne yapmadı çünkü yumurtam gelişmemiş tüp bebek deniycem artık moralim çok bozuk büün gün ağladım durdum
regliniz biraz gecikince umutlanmanız hamile olabilme ihtimali ile hareketlerinize dikkat etmeniz,
yine olası bir hamilelige karsı bebege zararı olmasın diye asla ilac kullanmamanız,
etrafınızdaki 0-5 yas arası cocuklara daha bir dikkatle bakmanız,
magazalarda bebek kıyafeti reyonlarında ister istemez daha cok vakit gecirmeniz, kıyafetlere bakarken dalıp hayal kurmanız,
tedavi icin alınan bilmem ne icerikli hormonlar yuzunden kilo almanız, aldıgınız kilolara hic uzulmemeniz,
yolda gordugunuz hamile hanımlara bakarken bir mucize bu demeniz, ic gecirmeniz, sonra birden bogazınızın dugumlenmesi...,
cocugunu doven bir kadın gorunce sinirlenip kavga etmeniz,
durup dururken televizyonda gordugunuz bir bebekli reklam karsısında aglama nobeti gecirmeniz, benim hic olmayacak galiba deyip umudunuzu yitirmeniz,
tekrar bir tedaviye baslayınca bu sefer olabilir deyip umutlu ve pozitif olmaya calısmanız fakat alabileceginiz negatif sonuca karsı hazırlıklı olmanız,
bir hamile kalayım sunu yapacagım bunu alacagım deyip surekli adaklar adamanız, akabinde bebek ile ilgili olası odasının olası kıyafetlerinin olası oyuncaklarının hayalini kurmanız demektir...
en kotusu de sudur: anne olmadan anlayamazsın, lafını yakın cevrenizden duymak...ve cevap verememek
neler denemedim ki canım olmuyor bıktım yoruldum hergün gözyaşı dökmekten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?