• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çatlatma iğnesi adet bittikten kaç gün sonra yapılıyor

moralim çok bozuk.iğneden sonra 5 gün ilişki verildi ve ben 4. gün test yaptım pozitif çıktıı.sevindim aa kursağımda kaldı.iğnenin etkisiyle pozitif çıkmış olabilir denildi,bugün 4 de gidicem doktora

canım evet öyle bişey duymuştum iğnenin etkisiyle gebelik testi pozitif çıkarmış doktorumda söylemişti senin için üzüldüm inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın

Canım bir de şunu söyleyeyim, klomen bu işin en en başlangıcı. Ben de klomenle ilerleme elde edemedim ve çok üzüldüm zamanında, ama sonrasında iğnelere geçiyorsun ve her muayenede büyüdüklerini görüyorsun, klomenle olmadı, olmayacak fln diye düşünme. Bir de bu konularda bilgi edin, internetten araştır, doktorun her dediğine güvenme. Bu iş takip gerektiren bir iş. Yumurtaların 18-20 mm ye ulaşması gerekiyor, muayeneye gittiğinde bunları sor doktoruna söylesin büyümesini vs, herşeyi onun ellerine bırakma.
Şimdi sana muhtemelen puregon diye bir iğne verecek. o iğneyi olunca yumurtalar büyüyecek gelişecek, sonra da 3 tercihin var; ister doğal yolla denersin, ister aşılama, ister tüp bebek. Ben tüp bebek dedim sabırsızlandım, ancak o kdr sinir bozucu ve zahmetli ki, pişman oldum. Aşılamayla doğal yol arasında çok fark görmüorum, o nedenle şimdi iğne oluorum, sonra çatlatma iğnesiyle yumurtalar dışarı çıkıyor ve doktor ilişki günü söylüyor. Bu yol daha az sinir bozucu bu kesin. ben 4-5 ay bu yolla deneyeceğim, kısmet artık.
Eğer hiç olmaz, yumurtaların iğneyle büyümezse küçük bir operasyonla yumurtalıklara delik açıyorlar ve bir süreliğine herşey yoluna giriyor.
internetten oku, başka doktorlara danış ve bilgilen ki yanlış birşey yaptırma kendine. tüp bebek de heryerde yaptırılmaz çok hassas bir iş, bunla özellikle ilgilenen merkezler var. bazı doktorlar para için hemen tüp bebek yaptırmak istiyorlar, dikkatli ol.
klomenle olmadı diyip kendini harap etme ! Başka yolları var, hem de çok basit, Allah çaresiz dert vermesin canım :)

canım öncelikle yazdıkların için çok sağol ama o kadar zor ki her geçen gün elimde olmadan dahada kötü oluyorum hayatımda kocaman bir boşluk var ama o boşluğu hiçbirşey hiçkimse dolduramıyor arkadaşlarıma bakıyorum hepsi evlendi çocuğu var...en son dün gittim doktora doktor yumurtalarının kalitesi çok düşük aşılama yapmak gerek normal şartlarda olmaz hamile kalamazsın dedi ama aşılamadada kesin hamile kalırım diye bişey yokmuş o kadar bunaldım ki anlatamam

bu gün bende dr. gittim baktı baktı drum yeterli büyümemişler dedi 2 tane yumoşum olmuş ayın 25 inde tekrar çağırdı bakacakmış yine olmazsa bu ay iğneye geçeceğiz :)))))) işallah büyür yumoşlarım kızlar önce çok moralim bozuldu ama burda yazılanları okudukça moralim yükseliyor işallah benim yumoşlarımda buyur bu arada ben sahab akşam kullandım klomeni bu ilk denemem:ecrin_bebek:

Back