Merhaba ilk kez mi test yaptınız 14.günden sonra, ilk 5 dakikada falan çıktıysa silik bir çizgi var ama sonradansa kuruma çizgisi de olabiliyor sanırımKızlar merhaba çatlatma iğnemin 21. Günü yarın 22 olacak 3 gündür kasık ve bel ağrım var kan verdim bugün sonuçlar hala çıkmadıiğneden kaç gün sonra hastaladınız dün test yaptım böyle çıktı ondan önceki gün aynı testten yaptığımda negatifti kafam allak bullakEki Görüntüle 3444948
Canım kan testi negatif çıkmışBence yeni oluşan bir gebeliğin var canım çünkü orda silik bir çizgi gözüküyor. Tabi 5 dk içinde çıkmadıysa kuruma çizgisi de olabilir.
Halbuki direk yapar yapmaz ilk 10 saniyede çıktı ama kan vermiştim negatif çıktı canımMerhaba ilk kez mi test yaptınız 14.günden sonra, ilk 5 dakikada falan çıktıysa silik bir çizgi var ama sonradansa kuruma çizgisi de olabiliyor sanırım
Canım bende ne gebelik var ne adet var 3-4 gündür belimin kasıklarımın ağrısından duramıyorum ..Ben iğnenin 12. Günü regl oldum
Belki geç döllenmedirCanım bende ne gebelik var ne adet var 3-4 gündür belimin kasıklarımın ağrısından duramıyorum ..
Mümkün olabilir mi ki canım çatlatma iğnesinin üzerinden 22 gün geçti kan testi negatifBelki geç döllenmedir
Kuzum bilmiyorum ki. Baya da geçmiş gerçi olsa da çıkardı şu zamanlarda. İğne gecikme ya da erken getirme yapabilirmiş. Öyle duymuştumMümkün olabilir mi ki canım çatlatma iğnesinin üzerinden 22 gün geçti kan testi negatif
Pazartesi tatile gitcez inşallah ozaman ben geldim deyip cee yapmazKuzum bilmiyorum ki. Baya da geçmiş gerçi olsa da çıkardı şu zamanlarda. İğne gecikme ya da erken getirme yapabilirmiş. Öyle duymuştum
Ahahahaah tatil varsa kesin yapar yaPazartesi tatile gitcez inşallah ozaman ben geldim deyip cee yapmaz
AhahahaAhahahaah tatil varsa kesin yapar ya
Merhaba sonuç nedir hamile misiniz geç döllenme miymişAhahahabende bundan korkuyorum