Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kimse yok mu cevap verecekKızlar merhaba çatlatma iğnesi 15. Gün gebelik testim böyle çıktı sizce hamile miyim
Canım hayırlı olsun hamilesin benceKızlar merhaba çatlatma iğnesi 15. Gün gebelik testim böyle çıktı sizce hamile miyim
ya inşallah hadibakalım bugün akşam kan vericem daha net bilgi sahibi olurum ama insan sabırsızlanıyor birde kafamı takıldı iğne etkisi midir değil mi diyeCanım hayırlı olsun hamilesin bence
İğne vuruldugunda ilk on gun lh degeri yüksek oluyor o yüzden test yapmanin yanıltıcı olabilecegini söylüyorlar genelde 13-14.günden sonra test yapilmali diye biliyorum cünkü o dönem regl döngüsüne denk geliyor o yüzden büyük ihtimalle tutmusy
ya inşallah hadibakalım bugün akşam kan vericem daha net bilgi sahibi olurum ama insan sabırsızlanıyor birde kafamı takıldı iğne etkisi midir değil mi diye
Hayırlısı olsun gebelik varKızlar merhaba çatlatma iğnesi 15. Gün gebelik testim böyle çıktı sizce hamile miyim
ben sadece iğneyi oldum ve akışına bıraktım gün aşırı ilişki yaşadık eşimle şimdide testim böyle sonuç verdi akşam kan tahlili yaptıracağım bakalım nasıl çıkacakHayırlısı olsun gebelik var
Bu ay regli olucam bizde çatlatma iğnesini deneyeceğiz tedavi nasıl oluyor bilgi vere bilir misiniz acaba
Evet büyük ihtimalle hamilesin. İğnenin etkisi 15. Gün bu kadar koyu çıkmaz. Sağlıkla ilerlesinKızlar merhaba çatlatma iğnesi 15. Gün gebelik testim böyle çıktı sizce hamile miyim
Evet büyük ihtimalle hamilesin. İğnenin etkisi 15. Gün bu kadar koyu çıkmaz. Sağlıkla ilerlesin
çok fazla belirti yaşamadım ama son 2 gündür midemde çok fazla hazımsızlık varBelirtilerin bar mıydı ben test yapmadım henüz hiç belirtim yok diye adete 2 gün var
Anladım hakkınızda hayırlısı olsun inşallahben sadece iğneyi oldum ve akışına bıraktım gün aşırı ilişki yaşadık eşimle şimdide testim böyle sonuç verdi akşam kan tahlili yaptıracağım bakalım nasıl çıkacak
Hastalığınız neçok fazla belirti yaşamadım ama son 2 gündür midemde çok fazla hazımsızlık var
Hamile misin :)Kızlar merhaba çatlatma iğnesi 15. Gün gebelik testim böyle çıktı sizce hamile miyim
Kan verdimizmi acabaçok fazla belirti yaşamadım ama son 2 gündür midemde çok fazla hazımsızlık var
Test yaptınmı gebelik varmı acabaBelirtiler adet gelmeden ortaya çıkıyor değil mi