- Konu Sahibi Zorsunhayat
Hayırlı olsun bebişin ilk seferde mi hamile kaldınTabiki devam et ilk tedavin miydi bgun doktora gittm bnde kese göründü ama bebek yok daha haftaya gidicem bidha bklm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun bebişin ilk seferde mi hamile kaldınTabiki devam et ilk tedavin miydi bgun doktora gittm bnde kese göründü ama bebek yok daha haftaya gidicem bidha bklm
Canım bende hep yapıyorum üç yıldır bence o cizgi değil test bekledikten sonra böyle olmuş gibi geldi bana ama bence yarın bidaha yap mücize bu belki olmuştur neden olmasınKIZLAR nolur cevap verin 3 yıldır anne olmak için uğraşıyorum. Test yaptık baya sonra gördüm çift çizgiyi silik ama zaten ilişkiden 14 gün geçti. Sizce yorumunuz nedir nolur cevap verin
İnşallah canımCanım bende hep yapıyorum üç yıldır bence o cizgi değil test bekledikten sonra böyle olmuş gibi geldi bana ama bence yarın bidaha yap mücize bu belki olmuştur neden olmasın
Teşekkür edermm ikinci yumurtlama tedavisinde kaldm dört yumurta olmuştu bu seferHayırlı olsun bebişin ilk seferde mi hamile kaldın
Var gbi silik çizgi görünuyo kan testi verirsen kesin sonucu öğrenirsin inşallah güzel haber alirsinnKIZLAR nolur cevap verin 3 yıldır anne olmak için uğraşıyorum. Test yaptık baya sonra gördüm çift çizgiyi silik ama zaten ilişkiden 14 gün geçti. Sizce yorumunuz nedir nolur cevap verin
Silik çizgi testi yaptıktan kaç dakika sonra çıktıKIZLAR nolur cevap verin 3 yıldır anne olmak için uğraşıyorum. Test yaptık baya sonra gördüm çift çizgiyi silik ama zaten ilişkiden 14 gün geçti. Sizce yorumunuz nedir nolur cevap verin
İnşallahVar gbi silik çizgi görünuyo kan testi verirsen kesin sonucu öğrenirsin inşallah güzel haber alirsinn
İnşallah rabbim nasip etsin tez zamandaKızlar merhaba, bu bekleyiş süreci çok zor Rabbim yardım etsin hepimize Ben de çatlatma iğnesinin 7. günündeyim. Dualarınızı bekliyorum İnşAllah hepimiz çift çizgiyi görürüz, sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi de elimize alırız
Benimde 4 yumurtam oluştu inşallah bizde pozitifi görebilirizTeşekkür edermm ikinci yumurtlama tedavisinde kaldm dört yumurta olmuştu bu sefer
Seninle günlerimiz aynı sonuçları beraber öğrenicez demekki desene inşallah hayırlı haberlerimiz olurKızlar merhaba, bu bekleyiş süreci çok zor Rabbim yardım etsin hepimize Ben de çatlatma iğnesinin 7. günündeyim. Dualarınızı bekliyorum İnşAllah hepimiz çift çizgiyi görürüz, sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi de elimize alırız
İnşAllah dualarımızda olalım RABBİM isteyen herkesle birlikte bizim de yüzümüzü güldürsünSeninle günlerimiz aynı sonuçları beraber öğrenicez demekki desene inşallah hayırlı haberlerimiz olur
Canım sen yaptırdın mı progesteron testi sonucun ne cıktıİnşAllah dualarımızda olalım RABBİM isteyen herkesle birlikte bizim de yüzümüzü güldürsün
Yumurtalar çatlamış dmek yüksek çıkmış sonuç ignenin kaçıncı günü verdiniz testiBu gün progesteron testi için kan verdim 40 çıktı daha doktoruma gösteremedim güzel bi sonuç dimi kızlar
Hiç test filan vermedim ben canım, şuan beklemedeyimCanım sen yaptırdın mı progesteron testi sonucun ne cıktı
9.gün verdimYumurtalar çatlamış dmek yüksek çıkmış sonuç ignenin ka
9. Gün verdimYumurtalar çatlamış dmek yüksek çıkmış sonuç ignenin kaçıncı günü verdiniz testi
İğneyi ilk vurulduğum hafta bel ağrım ve bulantım vardı ama şimdi benimde bi berlirtim yok gün sayıyorum resmen suan sadeceHerhangi bir belirtin var mı? Benim şu ara hiç belirtim yok, sabırsızlıkla bekliyorum :)