13.günde iğne etkisi kalmaz 7-8 günden sonra geçiyor etkisi ve testlerde genelde 5-10 dakikadan sonrası geçersiz kuruma çizgisi muhabbetinden dolayı siz yarın sabah ilk idrarla test yapın ya da gidip kan verin garanti olarakMerhabalar, iğneden sonra 13. Gün sabah test yaptım, ilk dakikalarda bir şey yoktu ama yarım saat sonra baktığımda testte ikinci silik çizgi gördüm. Sizce hala iğne etkisi olabilir mi?
Sizin kaçıncı günde koyulaşmaya başladıİğne etkisi değil canım. 13. Güne kadar iğne etkisi kalmaz. Benimde bu şekilde idi. Hergun test yaptım önce silik çıkıyordu daha sonra koyulasmaya basladi. Test yapmaya devam et
Yaa umarım benim de öyle olur, bugün test yapmamıştım 15. günüm, yarın kan testi vermeyi düşünüyordum inşallah vardır16. Günden itibaren koyulasmaya basladi
sonucunuz ne olduYaa umarım benim de öyle olur, bugün test yapmamıştım 15. günüm, yarın kan testi vermeyi düşünüyordum inşallah vardır
sonucunuz nedirYaa umarım benim de öyle olur, bugün test yapmamıştım 15. günüm, yarın kan testi vermeyi düşünüyordum inşallah vardır
Negatifti , 18. günde adet oldumsonucunuz ne oldu
Negatifti , 18. günde adet oldumsonucunuz nedir