- 27 Mayıs 2019
- 121
- 52
- 18
- 31
- Konu Sahibi mimarice16
-
İdrar testi 5 gün öncesinden sonuç vermez. Yapmayin lütfen bosuna stres yapiyor böyle şeyler. Sadece sabirla adet gününüzü bekleyin.
teşekkür ederim inşallahHersey dua ile. İnsallah umdugunuz gibi olur
Adetten 5 gun önce idrarda cıkmaz kanda cıkabılır ama ıdrar için cok erken bende 4 ay önce çatlatma iğnesi İle hamıle kalmıştım ama maalesef 7 haftalıkken düşük yasadım 3 ay önce kürtaj oldum şu an yine klomene başladım bakalım 5 temmuzda randevum var bakalım bu ay nasipte ne var
Sag ol canm bnm amin ilk denemenızde tutmustuÇok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi hamile kalabilmişsiniz sonuçta o da birşey. Güzel düşünün hakkınızda hayırlısı olsunKaçıncı denemenizde tutmuştu peki?
Çok erken test yapmışsın keşke yapmasaydın. Bne yemin ettim test yapmıcam sonra takıntı haline geliyor.Kızlar bugun çatlatma iğnemin 13. günü adet tarihime daha 5 gün var sabah idrar testinde koca bir negatif gördüm tüm moralim bozuldu daha sonra pozitif görme ihtimalim var mı sizce muhabbet olsun
Çok erken test yapmışsın keşke yapmasaydın. Bne yemin ettim test yapmıcam sonra takıntı haline geliyor.
Canım bende catlatma ıgnesı ile hamıle kaldım ama maalesef 3 ay önce düşük yasadım canım daha 5 gun var diyorsun 5 gunde kanda bıle cıkmaz ıdrar da hıc cıkmaz bence Umudunu kaybetme Allahtan umut kesilmezBugün de yaptım gerçekten takıntı çifti görene kadar yapmak istiyorum ama yok yine tek çizgibidaha adetim geçmeden yapmayacağım zaten bikaç gün içinde de olacağım gibi geliyor
Canım bende catlatma ıgnesı ile hamıle kaldım ama maalesef 3 ay önce düşük yasadım canım daha 5 gun var diyorsun 5 gunde kanda bıle cıkmaz ıdrar da hıc cıkmaz bence Umudunu kaybetme Allahtan umut kesilmez
Amin inşallah canım dedıgım gıbı catlatma ıgnesınden sonra ilk 20 gun içinde adet olmazsan gebelık olabılır ben iğneden 22 gun sonra kan vermiştim o zaman kanda bellı oldu degerım 3300 dü ama yapacak bir şey yok nasip değilmişYa çok üzüldüm geçmiş olsun Allah en yakın zamanda sağlıklı bebişini kucağına almayı nasip etsinÖyle ama aynı geçen ayın adet belirtilerini yaşıyorum göğüslerim patlamak üzere sadece bikaç gün öncesinden kahverengi lekelenmelerim başlardı o olmadığı için küçük bi umudum var. İkide bir gidip bakıyorum gelmiş mi diye
Amin inşallah canım dedıgım gıbı catlatma ıgnesınden sonra ilk 20 gun içinde adet olmazsan gebelık olabılır ben iğneden 22 gun sonra kan vermiştim o zaman kanda bellı oldu degerım 3300 dü ama yapacak bir şey yok nasip değilmiş
Yok canım oyle bır sorunum yok bende bir sorun yoktu esımın sperm degerlerı biraz düşüktü o da tedaviyle ıyı oldu zaten o ay hamıle kaldım öyle canım belkı de saglıklı degıldı gebelık nasıpPcos mu var canım sende de? Kaçıncı denemende tutmuştu peki ? Öyle tabiki nasip, benim doktorum düşük olursa üzülme demekki sağlıklı bir gebelik değil sonlanıyor demişti öyle düşün canım.
Canım ovalasyonu önemseme bence cift görüp hamilelik testtinde negatif görende oldu. 10 gün gebelik testi için erken aynen igne etkisi devam eder. Herkes 14 günden sonra yapılan gebelik testlerini esas alın diolar. Ama ben de bugun 12. Günümde yaptım test negatif gördüm. BekliyorumMerhaba,bir şey danışıcam. Ben 10 gün önce çatlatma iğnesi oldum. Suanda silik bi şekilde ovulasyon testi çift çıkıyor. Ovulasyon testı silik çıkıyormu gebelikte? YAda Gebelik testi için daha erkenmi? Bazen iğne yanıltabılıyormuş.yardımcı olursanız sanırım
bugün 11. gün ve regl olucam hissiyatı oluştu bile kasıgımda.. valla nasip ne zamansa biran önce gelsin. yine hüsran bu aydaCanım ovalasyonu önemseme bence cift görüp hamilelik testtinde negatif görende oldu. 10 gün gebelik testi için erken aynen igne etkisi devam eder. Herkes 14 günden sonra yapılan gebelik testlerini esas alın diolar. Ama ben de bugun 12. Günümde yaptım test negatif gördüm. Bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?