- 25 Ekim 2019
- 781
- 782
- 103
- 30
Bende leke geldi dün ama dahada bisey yok şuan ama hasta olucam bellibiraz daha bekle bence bikaç gün geçsin tekrar yap test umutlandırmaak istemem yinede ama bendede aynısı olmuştu
hayırlısı neyse o olsun canım .. heraman hayırlısını dilemek gerekirBende leke geldi dün ama dahada bisey yok şuan ama hasta olucam belli
Doğruymuş. Yani 10-15 dk sonrası hatalıymış. Umut işte. Maalesef adet oldumcanım genel olarak 10-15dk içinde belli oluyor çizgiler yani 2saat sonra böyle olduysa bence başka bi test daha yaptır :) iğnemi oldun sende kaçıncı günündesin, ben iğneden sonra 12.gün yaptım negatif çıktı sonra 17.gün yaptım ikinci çizgim 10dk içerisinde silik olarak belirdi
Hayırlı olsun sağlıklı haberlerler inşallahGebe olduğum kesinleşince nasıl belirtiler olduğunu neler olduğunu yazicam hepiniz dua edin lutfenb
Amin inşallah canım benimHayırlı olsun sağlıklı haberlerler inşallah
Bende hasta oldum bu ayda olmadı
canım üzülme inşallah bidahaki sefere olur , demekki böylesi hayırlıymış .. güzel haberlerle gelirsin inşallahDoğruymuş. Yani 10-15 dk sonrası hatalıymış. Umut işte. Maalesef adet oldum
belirtin varmı hiç regl için ,? kaçıncı günündesin ,?Ben de bekliyorum bugün yarin olurum..
Inşallah olmazsın canımBen de bekliyorum bugün yarin olurum..
Sen benden önce iğne olmuştun canım test yaptım mıBen de bekliyorum bugün yarin olurum..
belirtin varmı hiç regl için ,? kaçıncı günündesin ,?
Sen benden önce iğne olmuştun canım test yaptım mı
test yapmadnmı hiç ? akıntı varsa bilemedim :/Igneden sonra 17.gun ama kahverengi akıntılarım var..
test yapmadnmı hiç ? akıntı varsa bilemedim :/
anladım inanki bilemedim ne desem, leke var deyince kafam karıştıHayır canım yapmadimm
anladım inanki bilemedim ne desem, leke var deyince kafam karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?