Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde hafif hafif agridi karnim fena sisti sanki 5 kisilik y emek yemisim ki sislik ve rahatsizlik vardi bugün rahatladım çok şükür galiba benimkilerde çatladi. Ayni gun igne olmuşuz canım sen hangi günleri degerlendirdin

Igneden sonraki iki günü ve 4. Günün sabahını canım.. senin nasıl oldu ?

Bize ignenın vurulduğu gün yani salı çarşamba ve cuma dedi 3 gün yani ama biz perşembe yi de değerlendirdik 4 gün gece 12 de çünkü iğneyi öğlen 12 de vurulmustum

Igneden sonraki iki günü ve 4. Günün sabahını canım.. senin nasıl oldu ?
Bize ignenın vurulduğu gün yani salı çarşamba ve cuma dedi 3 gün yani ama biz perşembe yi de değerlendirdik 4 gün gece 12 de çünkü iğneyi öğlen 12 de vurulmustum

Biz iğne gününü değerlendiremedik icime şüphe düştü simdii

Biz iğne gününü değerlendiremedik icime şüphe düştü simdii
Doktorum erken çatlaya bilir bazilarinin 12 veya 24 saatte catlayabiliyor dedi ama bosver kafaya takma olcak oldu mu olur 2 kere öldüm iğneyi hep 5 gün üst üste yaptık ama olmadı olcak oldumu her türlü olur inşallah bu ay hamiş kaliriz

Ne biliyim ya insan düşünmeden edemiyor.. Inşallah bu defa tuttururuz canimm

kızlar merhaba bu iğneyi öncesinde bir şey kullanarak mı yapıyorlar nasıl oluyor bende klomene başladım yarın son günüm tedirginlik içerisindeyim ne olacağını bilmediğim için

kızlar merhaba bu iğneyi öncesinde bir şey kullanarak mı yapıyorlar nasıl oluyor bende klomene başladım yarın son günüm tedirginlik içerisindeyim ne olacağını bilmediğim için

Klomenden sonra doktora gidiyorsun ve yumurtanın gelişimi kontrol ediliyor eğer yumurta yeterince olgunlaşmış ise catlatma ignesi veriliyor genelde.. tabibazı doktorlar kendi kendine çatlayabilir diyerek iğne vermeyebiliyor. Doktorun insiyatifine kalmış..

Kızlar merhaba femara ve ovitrelle kullandım bugün 12.gün çok silik bi çizgi çıktı sizce hala iğnenin etkisi mi bu arada bu ikinci denemem ilkinde iğnenin 19.günde adet olmuştum fikirlerinize ihtiyacım var

Kızlar merhaba femara ve ovitrelle kullandım bugün 12.gün çok silik bi çizgi çıktı sizce hala iğnenin etkisi mi bu arada bu ikinci denemem ilkinde iğnenin 19.günde adet olmuştum fikirlerinize ihtiyacım var
Benim geçen ay 10. Günde etkisi geçmişti kuzum iğnenin

İğne vermezse kist olursa çokmu kötü birşey oluyor tedaciaiz geçmiyormuş sanırım tekrar adet olmamı geciktirior falan inşallah kmtü birşey çıkmaz bugün aon günüm kasıklarımda batma var ve akıntım var ilacı kullandığım günder beri belkide üşüttüm

bende 12.gün yaptm negatif çıkmıştı, tekrar 17.gün yaptığımda silik çıktı kan verdim 450 ye çıkmış değerim doktoruma gittim hamile oldugumu söyledi cumartesi tekrar verdm kan 1586 olmş bugün ultrasonda gördük minik bebebğimizi :) isteyen herkese nasip etsin :) bence sende biraz bekle canım 3-4 gün daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…