Benimde hafif hafif agridi karnim fena sisti sanki 5 kisilik y emek yemisim ki sislik ve rahatsizlik vardi bugün rahatladım çok şükür galiba benimkilerde çatladi. Ayni gun igne olmuşuz canım sen hangi günleri degerlendirdinPazartesi doktora gittim 18cm yumurtam oluşmuş salı günü için iğne verdi salı günü saat 14 30 da yaptım.. iğneden sonra kasik ağrılarım oldu ama şuan biraz hafifledi yumurtam çatladı sanırım..
Insallah sağlıklı bir şekilde yükselir canım benim dualarım seninleama bugün tekrAR KKAN VERCEM DEĞERİMİN YÜKSELDİĞİNE BAKICAZ
Benimde hafif hafif agridi karnim fena sisti sanki 5 kisilik y emek yemisim ki sislik ve rahatsizlik vardi bugün rahatladım çok şükür galiba benimkilerde çatladi. Ayni gun igne olmuşuz canım sen hangi günleri degerlendirdin
Bize ignenın vurulduğu gün yani salı çarşamba ve cuma dedi 3 gün yani ama biz perşembe yi de değerlendirdik 4 gün gece 12 de çünkü iğneyi öğlen 12 de vurulmustumIgneden sonraki iki günü ve 4. Günün sabahını canım.. senin nasıl oldu ?
Bize ignenın vurulduğu gün yani salı çarşamba ve cuma dedi 3 gün yani ama biz perşembe yi de değerlendirdik 4 gün gece 12 de çünkü iğneyi öğlen 12 de vurulmustum
Doktorum erken çatlaya bilir bazilarinin 12 veya 24 saatte catlayabiliyor dedi ama bosver kafaya takma olcak oldu mu olur 2 kere öldüm iğneyi hep 5 gün üst üste yaptık ama olmadı olcak oldumu her türlü olur inşallah bu ay hamiş kalirizBiz iğne gününü değerlendiremedik icime şüphe düştü simdii
Doktorum erken çatlaya bilir bazilarinin 12 veya 24 saatte catlayabiliyor dedi ama bosver kafaya takma olcak oldu mu olur 2 kere öldüm iğneyi hep 5 gün üst üste yaptık ama olmadı olcak oldumu her türlü olur inşallah bu ay hamiş kaliriz
Inşallah canım benim ya bu aralar tek duam buNe biliyim ya insan düşünmeden edemiyor.. Inşallah bu defa tuttururuz canimm
Allah razı olsun canım, çok şükür değerim yüksek çıktı 1586Insallah sağlıklı bir şekilde yükselir canım benim dualarım seninle
Çok sevindim maşallah inşallah hep böyle devam etsin bizede dua et hamilelerin duası makbul olurmuşAllah razı olsun canım, çok şükür değerim yüksek çıktı 1586
hep dua ediyorum canım rabbim iisteyen dileyen herkese nasip etsin inşallah :)Çok sevindim maşallah inşallah hep böyle devam etsin bizede dua et hamilelerin duası makbul olurmuş
kızlar merhaba bu iğneyi öncesinde bir şey kullanarak mı yapıyorlar nasıl oluyor bende klomene başladım yarın son günüm tedirginlik içerisindeyim ne olacağını bilmediğim için
Benim geçen ay 10. Günde etkisi geçmişti kuzum iğneninKızlar merhaba femara ve ovitrelle kullandım bugün 12.gün çok silik bi çizgi çıktı sizce hala iğnenin etkisi mi bu arada bu ikinci denemem ilkinde iğnenin 19.günde adet olmuştum fikirlerinize ihtiyacım var
Aaa ya ben geçen ay 14.günden önce hiç yapmamıştım sonrasında negatifti zaten Elimde test var adet olana kadar yapıcam artık kan tahlili yapıp üzülmek istemiyorum netleşmedenBenim geçen ay 10. Günde etkisi geçmişti kuzum iğnenin
14. Gün ben hasta olmuştum zatenAaa ya ben geçen ay 14.günden önce hiç yapmamıştım sonrasında negatifti zaten Elimde test var adet olana kadar yapıcam artık kan tahlili yapıp üzülmek istemiyorum netleşmeden
İğne vermezse kist olursa çokmu kötü birşey oluyor tedaciaiz geçmiyormuş sanırım tekrar adet olmamı geciktirior falan inşallah kmtü birşey çıkmaz bugün aon günüm kasıklarımda batma var ve akıntım var ilacı kullandığım günder beri belkide üşüttümKlomenden sonra doktora gidiyorsun ve yumurtanın gelişimi kontrol ediliyor eğer yumurta yeterince olgunlaşmış ise catlatma ignesi veriliyor genelde.. tabibazı doktorlar kendi kendine çatlayabilir diyerek iğne vermeyebiliyor. Doktorun insiyatifine kalmış..
bende 12.gün yaptm negatif çıkmıştı, tekrar 17.gün yaptığımda silik çıktı kan verdim 450 ye çıkmış değerim doktoruma gittim hamile oldugumu söyledi cumartesi tekrar verdm kan 1586 olmş bugün ultrasonda gördük minik bebebğimizi :) isteyen herkese nasip etsin :) bence sende biraz bekle canım 3-4 gün dahaKızlar merhaba femara ve ovitrelle kullandım bugün 12.gün çok silik bi çizgi çıktı sizce hala iğnenin etkisi mi bu arada bu ikinci denemem ilkinde iğnenin 19.günde adet olmuştum fikirlerinize ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?