Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
amin canım Allah razı olsun çok teşşekür ederim :) Rabbim herkesinkini kolaylaştırrsın hayırlısıyla :)
Hayirli canım olsun tebrik ederim rabbim saglikli sihhatli kucagina almayi nasip etsin insallah. Bisey sorucam dioformine devam ediyormusun yoksa bıraktın mi

Hayirli canım olsun tebrik ederim rabbim saglikli sihhatli kucagina almayi nasip etsin insallah. Bisey sorucam dioformine devam ediyormusun yoksa bıraktın mi
teşekkür ederim canım benim rabbim herkese nasip eder inşallah :) diaformini bıraktım dün doktorum içme dedi

Hadi herkes hangi gün catlama ignesi olduğunu kac cm yumurtası olduğunu ve belirtilerini yazsın. Aynı gün olanlar aynı şeyleri yazıyolar mi bakalım

Bende 19 kasımda oldum 2 tane solda 22 cm yumurtam vardı. Ilk 2 gün kasiklarimda sanki basınç varmış gibiydi ağrı değilde sanki içinde bisey varmış basınç yapıyomuş gibi çok rahatsız oldum

Bende 7 kasım da çatlatma iğnesi oldum 3 yumurtam vardı 19 ml olarak bu ay çok ümitliydim ama malesef sabah kırmızlar ile uyandım
Hayırlısı olsun tatlım sıkma canını bidahaki aya yeni umutlar inşallah. Rabbim hepimize nasip etsin meleklerimizi

Hadi herkes hangi gün catlama ignesi olduğunu kac cm yumurtası olduğunu ve belirtilerini yazsın. Aynı gün olanlar aynı şeyleri yazıyolar mi bakalım

Pazartesi doktora gittim 18cm yumurtam oluşmuş salı günü için iğne verdi salı günü saat 14 30 da yaptım.. iğneden sonra kasik ağrılarım oldu ama şuan biraz hafifledi yumurtam çatladı sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…