Hayirli canım olsun tebrik ederim rabbim saglikli sihhatli kucagina almayi nasip etsin insallah. Bisey sorucam dioformine devam ediyormusun yoksa bıraktın miamin canım Allah razı olsun çok teşşekür ederim :) Rabbim herkesinkini kolaylaştırrsın hayırlısıyla :)
teşekkür ederim canım benim rabbim herkese nasip eder inşallah :) diaformini bıraktım dün doktorum içme dediHayirli canım olsun tebrik ederim rabbim saglikli sihhatli kucagina almayi nasip etsin insallah. Bisey sorucam dioformine devam ediyormusun yoksa bıraktın mi
Kuzum çok sevindim gözünaydın1aylık hamileymişim :)
Canım durumlar nasıl herhangi bir belirtin varmı yada ağrınBir gün arayla olduk iğneleri hadi hayırlısı
Ben 20 kasımda oldum iğne mi ama o gün yumurtamn boyutu ne kadar di bilmiyorum.Hadi herkes hangi gün catlama ignesi olduğunu kac cm yumurtası olduğunu ve belirtilerini yazsın. Aynı gün olanlar aynı şeyleri yazıyolar mi bakalım
çok çok teşekkür ederim canım darısı başınıza inşallah :)Kuzum çok sevindim gözünaydın
Kacinci Ignende kaldın canım bide femara mi kullandinçok çok teşekkür ederim canım darısı başınıza inşallah :)
çok şükür ki ilk iğnede kaldım canım, klomen+ovtirelle kullandm tabi onun öncesindede diaformin ecoprin kullandım 2ayKacinci Ignende kaldın canım bide femara mi kullandin
Hmm ne mutlu sana ugrasmamissinçok şükür ki ilk iğnede kaldım canım, klomen+ovtirelle kullandm tabi onun öncesindede diaformin ecoprin kullandım 2ay
Hayırlısı olsun tatlım sıkma canını bidahaki aya yeni umutlar inşallah. Rabbim hepimize nasip etsin meleklerimiziBende 7 kasım da çatlatma iğnesi oldum 3 yumurtam vardı 19 ml olarak bu ay çok ümitliydim ama malesef sabah kırmızlar ile uyandım
Canım 36 saatte ilişki olduktan sonra Sen hangi aralıklarla devam ettin gün aşırı mı yoksa bi kaç gün üst üste miHadi bakalim hayirli haberlerle gel ins♥
Aminnnnn canımHayırlısı olsun tatlım sıkma canını bidahaki aya yeni umutlar inşallah. Rabbim hepimize nasip etsin meleklerimizi
Canım durumlar nasıl herhangi bir belirtin varmı yada ağrın
Hadi herkes hangi gün catlama ignesi olduğunu kac cm yumurtası olduğunu ve belirtilerini yazsın. Aynı gün olanlar aynı şeyleri yazıyolar mi bakalım
evet çok şükür fazla uğraşmadım korkularım vardı herkes giibi, Rabbim isteyen dileyen herkese kolay yoldan nasip eder inşallah canımHmm ne mutlu sana ugrasmamissin
ama bugün tekrAR KKAN VERCEM DEĞERİMİN YÜKSELDİĞİNE BAKICAZHmm ne mutlu sana ugrasmamissin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?