İğne vermezse kist olursa çokmu kötü birşey oluyor tedaciaiz geçmiyormuş sanırım tekrar adet olmamı geciktirior falan inşallah kmtü birşey çıkmaz bugün aon günüm kasıklarımda batma var ve akıntım var ilacı kullandığım günder beri belkide üşüttüm
İnşallah çıkmaz bende deYani canım kist oluşması da bi ihtimal tabiki.. klomenin öyle bir yan etkisi var malesef.. bazılarında igneye rağmen kist oluşabiliyor. Ben geçen ay klomen kullandım ardından catlatma ignesi oldum gebelik oluşmayınca doktora gittim bi bakalım kist oluşabiliyor bazen dedi doktorum.. muayene sonrasında kist oluşmadığını söyledi..
İnşallah çıkmaz bende de
Canım nasılsın belirti var mı sendeInşallah canim benimm
Ben daha yumurtlama göremedim testlerde ama muazzam bir akıntım var 2 gündür hafifde kasık ağrısıCanım nasılsın belirti var mı sende
Kac gün kaldi test gününuze kizlar insallah bu sefer olurCanım nasılsın belirti var mı sende
Sen iğne vurulmadin o zaman canımBen daha yumurtlama göremedim testlerde ama muazzam bir akıntım var 2 gündür hafifde kasık ağrısı
Benim yarın iğne vurulalı 1 hafta olcak canım sen naptınKac gün kaldi test gününuze kizlar insallah bu sefer olur
Bugün gidiyorum kontrole neler olacak hiç bilmiyorumSen iğne vurulmadin o zaman canım
Hayırlısı olsun kuzum hakkindanBugün gidiyorum kontrole neler olacak hiç bilmiyorum
Ben tüp bebege başladım canımBenim yarın iğne vurulalı 1 hafta olcak canım sen naptın
Sen ne zamandır deniyordun canım doktor mu başlattı sen mı istedinBen tüp bebege başladım canım
Ne dedi doktor canımBugün gidiyorum kontrole neler olacak hiç bilmiyorum
1.5 sene. Doktor başlattıSen ne zamandır deniyordun canım doktor mu başlattı sen mı istedin
Iki günden beri kasik ağrılarım başladı adet olcak gibi..Canım nasılsın belirti var mı sende
Ben tüp bebege başladım canım
Aminn canımHayırlısı olsun canım benim..
canım hemen umutsuzluğa kapılma 14.gün kanda çıkar diyorlar benim de 13.günüm bugün. Dün yapmıştım negatifti idrarda ama herkes 14 günü geçsin diyorKızlar mrb benimde çatlatma iğnesinden sonra 13. günüm bugün. Sabah ilk idrarla test yaptım maalesef negatif
İnşallah dediğin gibidir canım. İkimiz de hamileyizdir inşallah.. isteyen herkes daha doğrusu..canım hemen umutsuzluğa kapılma 14.gün kanda çıkar diyorlar benim de 13.günüm bugün. Dün yapmıştım negatifti idrarda ama herkes 14 günü geçsin diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?